Széles hús

Bio csirkemellfilé

kb. 330 g

FRISSESSÉGI GARANCIA

BIONagyszerű ajánlat

kb

 3 981 Ft 11 999 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Ausztria,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Bio csirkemellfilé

A bio csirke mellfilé kiváló választás lehet azok számára, akik fontosnak tartják az egészséges étkezést és a fenntartható mezőgazdaságot. Ezek a termékek általában magasabb minőségűek, mivel az állatoknak megfelelő táplálkozási feltételeket biztosítanak, és nem használnak fel bennük mesterséges adalékanyagokat vagy antibiotikumokat. A bio csirke mellfilé gazdag fehérjében és alacsony zsírtartalommal rendelkezik, így ideális választás lehet az egészséges táplálkozás részeként. Emellett a bio termelési módszerek hozzájárulhatnak a környezet védelméhez és az állatjóléthez is, mivel kevésbé terhelik a környezetet és tiszteletben tartják az állatok természetes viselkedését és szükségleteit. A bio csirke mellfilé ízletes és sokoldalú alapanyag, amely számos étel elkészítéséhez használható, így érdemes lehet kipróbálni, ha fontos számodra az egészséges és fenntartható táplálkozás.

A bio csirke mellfilé sokféleképpen elkészíthető, attól függően, hogy milyen ízvilágot és textúrát szeretnél elérni vele. Lehet a csirkét grillezni, sütni serpenyőben és sütőben is, illetve pácolni is lehet.

Termelői információ

A Herbert Lugitsch u. Söhne Ges.mbH egy osztrák családi vállalkozás, mely 1909-ben alapított, és azóta folyamatos fejlődésen ment keresztül. A vállalat hagyományos és minőségi húsipari termékeket gyárt és forgalmaz, főként a húsfeldolgozás területén. Kínálatukban széles választékú termékek szerepelnek, mint például kolbászok, sonkák, szalámik és egyéb füstölt és pácolt termékek. Az évtizedek során a Lugitsch cég elismert lett minőségi termékeiért, és elkötelezett az élelmiszerbiztonság és magas minőség iránt. A vállalat erős vállalkozói előrelátással és innovációs szellemmel rendelkezik, és nemzetközi kompetenciával vezeti a baromfi- és takarmányipart. A vállalat küldetésnyilatkozata az abszolút frissességet és a legjobb termékminőséget helyezi előtérbe.

 

Tárolás

0-4 °C között tárolandó.

Forgalmazó

Széles Húsüzlet Kft
9073 Bőny, Rákóczi F. u. 10.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.
A termék azonnali felhasználást igényel, még az átadás napján szükséges elfogyasztani.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 2 nap.

Összetevők

Csirke