ENGEL GLÜHWEIN vörös forralt bor

1 l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
 799 Ft 799 Ft/l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Származási ország: Magyarország,

Engel Glühwein

Nincs karácsonyi időszak a klasszikus forralt bor nélkül. Fogyaszhatod otthonod melegében, családoddal és barátaiddal. 

Termelői információ

A borászat a Duna-Tisza közén helyezkedik el. A szőlőtermesztésnek ezen a tájon ezeréves múltja van.1950-ben alakult meg a Szikrai Borászat jogelődje. A Szikrai Borászati Kft. 1990. január 1. óta működik ezeken az alapokon, és a jelenlegi formában. A cég teljesen magyar tulajdonban áll a több mint 60 éves fennállása óta. 

Vállalkozásuk profilja kezdetben a szőlőfeldolgozás és a borászat volt. Minőségi és asztali boraik mellett foglalkoznak vermut és pezsgő-gyártással is. A borászati tevékenységet az idő előre haladtával egyéb élelmiszeripari termékek gyártása egészítette ki. Ma már az értékesítésük nagy részét teszi ki ez a termékkör. Ezek közül a legismertebb a híres Piroska gyümölcsszörpcsalád és a közkedvelt Tini alkoholmentes pezsgőcsalád.

Társaságuk a termékek kiváló minőségének biztosítása érdekében rendelkezik mind a hazai, mind a nemzetközi minőségirányítási követelményeknek megfelelő tanúsítványokkal.

Forgalmazó

Szikrai Borászati Kft.
Fő utca 3.
Nyárlőrinc 6032


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.