Sutcha

Sutcha Kanadai Chuck Tender steak – Marha tarja

kb. 290 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 10 NAPIG

kb

 2 901 Ft 9 999 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

50+ vásárlónk veszi rendszeresen

Ár Prémium tagoknak: 2 610 Ft
Származási ország: Kanada,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Sutcha Kanadai Chuck Tender steak – Hűtött marha tarja, vákuumcsomagolt

Ennek a darabolt húsnak a neve nem a puhaságáról, hanem a Tenderloin-hoz hasonló formájáról ered. Ez a nagyméretű alapdarab a lapocka területéről származik, és gazdag, húsos ízéről ismert darabokat eredményez. Az izom nagyon sovány, és inkább lassan kell főzni, mint sütni vagy grillezni.

Észak-Amerika nagyon híres régió a marhahús termeléséről, fogyasztásáról és előállításáról. A hosszú távon ismert prémium amerikai húst meglehetősen követi a kanadai, amely magas termelési minőséggel és megfizethető árakkal rendelkezik. Mindketten éles versenyben állnak egymással, hogy a legjobb húst kínálják a fogyasztóknak. Az észak-amerikai marhahús világszerte nagyon gazdag ízvilágú, erős fehérjeízzel és a zsíros, izomzaton belüli márványozottságnak köszönhető nagyfokú szaftossággal párosul. Az állatok takarmányozása bőséges, elegendő gabonát vagy kukoricát tartalmaz, hogy ilyen kiváló fogyasztói minőséget érjenek el. Az alacsony hőmérsékletű hajókon Európába történő szállítás lehetővé teszi, hogy a hús nagyon érett legyen, ami kiemeli a hús zsengeségét és szaftosságát.

Tárolás

Hűtőszekrényben 0-4 °C-on tároljuk.

Forgalmazó

Velká Pecka s.r.o.
Sokolovská 100/94
186 00 Praha 8 – Karlín
Česká republika


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 10 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Marhahús

Tápérték: 100 g

Energia kJ/ kCal
Zsír g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje g
g
Élelmi rost g