Hipp Bio Gyümölcstea

40 g
 1 679 Ft 41 975 Ft/kg
Származási ország: Németország,

Az ízletes, gyümölcsös babatea bioalapanyagokból készült, melegen és hidegen egyaránt fogyasztható. Az aromazáró csomagolásnak köszönhetően a gyümölcsök és a gyógynövények íze és illata megmarad. A filterek fém kapocs nélkül készülnek. A kisbaba fekete- és zöld teát a koffeintartalom miatt nem fogyaszthat. A babatea nem tartalmaz koffeint. Elkészítése egyszerű: csak felforralt és megfelelő hőmérsékletre hűtött ivóvíz vagy babavíz szükséges.

  • Kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánlott
  • Nem tartalmaz hozzáadott cukrot (természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz)
  • Gluténmentes
  • Nem tartalmaz tejszármazékot
  • Nem tartalmaz hozzáadott aromát

Használat

Önts kb. 200 ml forró vizet 1 filterre, majd kb. 5-8 percig hagyd állni. Fogyasztás előtt ellenőrizd a hőmérsékletet (kb. 37 °C). A teát mindig frissen készítsd el, ne édesítsd. Az egész családnak ajánlott. A gyermek életkorától függően naponta 1-2 adag fogyasztása ajánlott. Hidegen vagy melegen egyaránt ízletes.

A HiPPről

A HiPP vállalat már több, mint 60 éve képviseli a természet, az ember és a gazdaság egymással összhangban történő tudatos kezelését. A biológiai gazdálkodás úttörőjeként Claus Hipp komoly meggyőző munkát folytatott. Ma a HiPP vállalat a bioalapanyagok legnagyobb feldolgozója világszerte.

A babák szervezete rendkívül érzékeny, éppen ezért egészséges ételre van szükségük, amely ízletes és nem tartalmaz káros összetevőket. A HiPP több, mint 60 éve kínál kiváló minőségű biobébiételeket. A termőföldet gondosan választjuk ki, a vetőmag kezeletlen, a gyümölcsök és a zöldségek sokáig érnek, hogy ízletesek legyenek. A HiPP menükben biohúst használunk fel. 

Biztonsági Figyelmeztetés

A HiPP tea természetes szénhidrát tartalma miatt a fogakkal való gyakori, hosszan tartó érintkezése fogszuvasodást okozhat. Ezért kérjük, hogy a cumisüveget ne használd megnyugtatásra, gyermekednek Te adj inni, és szoktasd mielőbb a pohárból való ivásra.

Tárolás

Száraz helyen, szobahőmérsékleten tárolandó. 

Forgalmazó

Hipp Termelő és kereskedelmi Kft.
9167 Hanságliget, Hipp utca 1.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.