Hipp

Hipp Bio Gyümölcstea

40 g
BIO
1 865 Ft 46 625 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Kiflicske Klubtagok számára szóló akció: 1 499 Ft
Származási ország: Németország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Az ízletes, gyümölcsös babatea bioalapanyagokból készült, melegen és hidegen egyaránt fogyasztható. Az aromazáró csomagolásnak köszönhetően a gyümölcsök és a gyógynövények íze és illata megmarad. A filterek fém kapocs nélkül készülnek. A kisbaba fekete- és zöld teát a koffeintartalom miatt nem fogyaszthat. A babatea nem tartalmaz koffeint. Elkészítése egyszerű: csak felforralt és megfelelő hőmérsékletre hűtött ivóvíz vagy babavíz szükséges.

  • Kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánlott
  • Nem tartalmaz hozzáadott cukrot (természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz)
  • Gluténmentes
  • Nem tartalmaz tejszármazékot
  • Nem tartalmaz hozzáadott aromát

Használat

Önts kb. 200 ml forró vizet 1 filterre, majd kb. 5-8 percig hagyd állni. Fogyasztás előtt ellenőrizd a hőmérsékletet (kb. 37 °C). A teát mindig frissen készítsd el, ne édesítsd. Az egész családnak ajánlott. A gyermek életkorától függően naponta 1-2 adag fogyasztása ajánlott. Hidegen vagy melegen egyaránt ízletes.

A HiPPről

A HiPP vállalat már több, mint 60 éve képviseli a természet, az ember és a gazdaság egymással összhangban történő tudatos kezelését. A biológiai gazdálkodás úttörőjeként Claus Hipp komoly meggyőző munkát folytatott. Ma a HiPP vállalat a bioalapanyagok legnagyobb feldolgozója világszerte.

A babák szervezete rendkívül érzékeny, éppen ezért egészséges ételre van szükségük, amely ízletes és nem tartalmaz káros összetevőket. A HiPP több, mint 60 éve kínál kiváló minőségű biobébiételeket. A termőföldet gondosan választjuk ki, a vetőmag kezeletlen, a gyümölcsök és a zöldségek sokáig érnek, hogy ízletesek legyenek. A HiPP menükben biohúst használunk fel. 

Biztonsági Figyelmeztetés

A HiPP tea természetes szénhidrát tartalma miatt a fogakkal való gyakori, hosszan tartó érintkezése fogszuvasodást okozhat. Ezért kérjük, hogy a cumisüveget ne használd megnyugtatásra, gyermekednek Te adj inni, és szoktasd mielőbb a pohárból való ivásra.

Tárolás

Száraz helyen, szobahőmérsékleten tárolandó. 

Forgalmazó

Hipp Termelő és kereskedelmi Kft.
9167 Hanságliget, Hipp utca 1.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Gyümölcsök81 %
Alma
Csipkebogyó
Málna
Sárgarépa
Cékla

Tápérték: 100 g

Energia5 kJ/1 kCal
Zsír1 g
amelyből telített zsírsavak1 g
Szénhidrát1 g
amelyből cukor0.5 g
Fehérje1 g
0 g
Élelmi rost g

Allergének

Nyomokban tartalmazhat:
Zeller
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.