ManóMenü

ManóMenü® Sütőpor (foszfátmentes)

100 g
799 Ft 7 990 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

1000+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Sütési alapanyagot keresel, amely nem okoz irritációt? A foszfátmentes sütőpor lényeges tulajdonsága, hogy pont azt az összetevőt, a dinátrium-foszfátot hagytuk ki belőle, amely esetenként bélirritációt vagy allergiát is kiválthat. 

Továbbra sem kell lemondanod az omlós süteményekről, muffinokról, kevert tésztákról, ha erre a fajta sütőporra váltasz.  A foszfátmentes sütőpor alkalmas arra, hogy a hagyományos sütőporhoz hasonlóan könnyeddé, levegőssé tegye a kevert tésztákat, kekszeket is. A megszokott recepteket nem kell átírnod, csupán a sütőport kell lecserélned benne, így gyerekek is bátran fogyaszthatják majd a finomságokat. 

Miért előnyös foszfátmentes sütőporra váltani?

A sütőporunk, bár kukoricakeményítő vivőanyagot tartalmaz, teljesen gluténmentes, tehát gluténérzékenyeknek fejlesztett receptekhez is használható.  Összetevői között nincsenek állati eredetűek, így vegánok is használhatják. Gyomorkímélőbb összetevői miatt csökkentheti az irritáció esélyét. 

Készen állsz a kulináris kalandra? Kínáld meg az egész családot foszfátmentes sütőporral sütött sütikkel!

Használat

Használata megegyezik a normál sütőporéval. A tésztába kell keverni a megadott recept alapján. Ez a sütőpor foszfátmentes ezért rövidebb lehet a sütési idő.

A márkáról

Válaszd Te is a legjobbat gyermekednek! Hozzátáplálással és étkezéssel kapcsolatos baba-mama termékek és kiegészítők egy helyen. 

Tárolás

Száraz helyen tárolandó!

Forgalmazó

ManoFood Kft.
8500 Pápa, Gábor Dénes utca 43.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

NA-hidrogénkarbonát
Kukoricakeményítő
xanthan

Tápérték: 100 g

Energia259 kJ/62 kCal
Zsír0 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát15.2 g
amelyből cukor0 g
Fehérje0.1 g
22.5 g
Élelmi rost g