ManóMenü

ManóMenü® Étkezési Babaolaj

250 ml
2 499 Ft 9 996 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

500+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A babaolaj fontos energiaforrásként szolgál a kicsik számára, ezenkívül értékes esszenciális zsírsavakat tartalmaz ami elengedhetetlen a kiegyensúlyozott fejlődéshez. (növekedés, agyfejlődés, csontok fejlődése, stb)  Az értékes zsírsavak segítik a zsírban oldódó vitaminok felszívódását!

Mit tartalmaz egy jó minőségű babaolaj?

A vitaminok, és ásványianyagok mellett omega-3 zsírsavat. De miért is fontos ez a babák számára?

Az omega-3 zsírsavak egyre nagyobb figyelmet kapnak. Csecsemőkorban ezek különösen fontosak az agy- és idegsejtek normál fejlődéséhez . Az élet első 2 évében az agy szokatlanul gyorsan növekszik, ezért rendkívül fontos az Omega-3 zsírsavak rendszeres bevitele.

Az omega-3 zsírsavak egyik legjobb növényi forrása a repceolaj és a lenmagolaj. A repceolaj különösen nagy mennyiségű Omega-3-at tartalmaz - tízszer több, mint például az olívaolaj. A repceolaj kedvező zsírsav-szerkezete nagyon hatékony abban, hogy segítse a testet ezen esszenciális Omega-3 zsírsavak feldolgozásában. Pozitív dolog, amit meg kell jegyezni, hogy a repceolaj, ha bébiételekben használják, elég enyhe ahhoz, hogy ne befolyásolja az étel ízét - ez egyértelmű előnye kis ínyenceinknek.

Fontos azonban megemlíteni, hogy ez egyes olajok keverése bár egyértelműen előnyös, ugyanakkor nagy odafigyelést is igényel. Nem mindegy ugyanis, hogy az adott hidegensajtolt olaj füstpontja alacsony vagy magas, tehát alkalmas-e arra, hogy hevítsük.

Éppen ezért a ManóMenü Étkezési Babaolajat úgy alkottuk meg, hogy a lehető legjobb összetétellel rendelkezzen az aprótalpúak ételeinek gazdagítására, de kerülni kell a hőkezelést, így csak 40 fok vagy az alatti ételhez keverjük hozzá.

Használat

Kerülni kell a hőkezelését, így csak 40 fok vagy az alatti ételhez keverjük hozzá.

A márkáról

Válaszd Te is a legjobbat gyermekednek! Hozzátáplálással és étkezéssel kapcsolatos baba-mama termékek és kiegészítők egy helyen. 

Tárolás

Száraz helyen tárolandó!

Forgalmazó

ManoFood Kft.
8500 Pápa, Gábor Dénes utca 43.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Repceolaj20 %
Lenmagolaj20 %
kukoricacsíra-olaj20 %
Olivaolaj20 %
Napraforgómag-olaj20 %

Tápérték: 100 g

Energia3675 kJ/894 kCal
Zsír99.3 g
amelyből telített zsírsavak12.7 g
Szénhidrát0.2 g
amelyből cukor0.1 g
Fehérje0.2 g
0.1 g
Élelmi rost g

Allergének

Nyomokban tartalmazhat:
Diófélék
Mustár
Szezámmag
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.