Mix Your Nature

Mix Your Nature Ajakápoló Lenmag - Színtelen - Vanília

7 g
1 899 Ft 271 286 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Ha sminkelsz, vagy a természetességre esküszöl, ez a te ajakápolód! Ajkaink a testünk egyik legérzékenyebb része, hiszen itt a legvékonyabb a bőr. Ráadásul ezen a területen nincsenek faggyúmirigyek, ezért szárad ki gyorsan a szánk, megérdemli hát a kiemelt ápolást! Annak érdekében, hogy elkerüljük az ajkak kicserepesedését a hidegben és széllben is, csupa természetes ápolóanyagot kevertünk össze, kakaóvaj, sheavaj és méhviasz táplálja, védi és hidratálja azokat, a lenmagolaj omega 3 zsírsavban és E vitaminban gazdag hidegen sajtolt olaj, regeneráló, hidratáló és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal, problémás és száraz bőrre is ajánlott. A vaníliaolaj pedig már csak "vanília" a tortán - vaníliarudak áztatásával előállított olaj, mely bőrlágyító, segít a bőr hidratáltságát megőrizni és növeli a bőr rugalmasságát. Mivel ez az ajakápoló színtelen, felvitele után bátran sminkelhetsz is rá, nem kell attól tartanod, hogy a rúzsod kiszárítja ajkaid.

  • A természetes alapanyagokból készülő ajakápolónk hidratáló, gyulladáscsökkentő hatással bír.
  • Ha a stift kiürült, a csomagolást komposztálhatod, teljesen hulladékmentes a termék.

A márkáról, Máthé Csilla szavaival

Máthé Csilla vagyok, a Mix Your Nature zero waste natúrkozmetikum márka megálmodója. A Mix Your Nature története egy édesanyával kezdődött, aki, bár előtte sem volt közömbös számára a természet és a gyógynövények világa, első kisfia születésekor elhatározta, hogy ezekre nagyobb figyelmet fordít. Az elsődleges motiváció természetesen az volt, hogy kisfiának mindenből a lehető legjobbat adja akkor és most, aztán elkezdte foglalkoztatni a jövő is: mit tud tenni azért, hogy majd a kisfia gyerekei, sőt mások is biztosan részesüljenek mindebből a jóból, amit a természet ma meg tud adni nekünk? Elég világosan látta, hogy merre visz ez az út, így elkezdett olyan szakemberekkel együtt dolgozni, akik segítették az álom megvalósításában, és elvégzett maga is egy kozmetikumkészítő iskolát, hogy az oly vágyott tudást megszerezze. 

A kistestvér születése után a Mix Your Nature natúrkozmetikum márka is megszületett, aminek a létrehozása így egy ünnepléssé válik. Ünnepeljük a Természetet, a mi természetünket – hogy mindannyian különbözőek vagyunk, és hogy a Természet is elég színes ahhoz, hogy ezt a sokféleséget táplálni tudja. Örülünk a választás rugalmasságának, és, hogy meg tudjuk teremteni ennek a feltételeit is. Örülünk a globalizációnak, hiszen, bár mint minden, ez is kétoldalú, ennek köszönhetően sokféle Természetet látunk, legyen az emberi vagy környezet, és sokféle természetes alapanyagot juttat el hozzánk, amiket egyébként nem ismernénk.

Használat

Az ajakápolót a csomagolásból alulról kitolva egyenletesen oszlasd el az ajkaidon, majd a kupakkal zárd le.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetés

Használat előtt végezz bőrtesztet: egy kis felületen oszlasd el, majd várj 24 órát. Irritáció esetén ne használd. A latexre, dió- és mogyorófélékre érzékenyeknél allergiás reakció léphet fel.

Forgalmazó

Your Nature Kft.
1094 Budapest Viola utca 38-40. fsz.2.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

theobroma cacao seed butter
butyrospermum parkii butter
cera alba
Linum Usitatissimum (Flax) Seed Oil
caprylic/capric triglyceride
Vanilla Planifolia Fruit Extract

Tápérték: 100 g

Energia kJ/ kCal
Zsír g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje g
g
Élelmi rost g