-25 %

Lenor

Lenor Gold Orchid Parfümgyöngyök, 210g

15 mosás
Kedvezmény vége: 4. 30.
2 099 Ft  2 829 Ft
140 Ft/mosás

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

80+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Nagy-Britannia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Lenor Gold Orchid Parfümgyöngyök, 210g

Fedezd fel a Lenor termékcsalád legfiatalabb tagjait: a mosáshoz tervezett illatfokozó parfümgyöngyöket, amelyek mesés illatokkal kényeztetik az érzékeket. A Lenor mosás közben intenzív Gold Orchid illattal járja át a ruhákat, így azok mosásról mosásra (szekrényben tárolva akár 12 héten át) megőrzik frissességüket. Ez a vanília csábító aromájával átitatott elegáns illat pozitív hatással van az érzelmekre és megnyugtatja a lelket. A Lenor Gold Orchid illatát meghatározó mimóza, méz, rózsa és lédús őszibarack jegyek gazdag és kényeztető élményt kínálnak.. A mosáshoz használt Lenor Gold Orchid parfümgyöngyök tökéletesen harmonizálnak a Lenor Gold Orchidtextilöblítők illataival. Külön-külön is csábítóak… együtt azonban ellenállhatatlanok. A ruhák behelyezése előtt szórd a parfümgyöngyöket közvetlenül a mosógép üres dobjába

  • Kedvenc Lenor illataid most minden eddiginél tovább érezhetőek (szekrényben tárolva akár 12 héten át)
  • A mosáshoz használt Lenor illatfokozó parfümgyöngyök tökéletesen harmonizálnak a Lenor mosószerek és Lenor textilöblítők illataival
  • Kirobbanó frissesség mosásról mosásra
  • A vanília illatával, valamint a mimóza, a rózsaméz és a lédús őszibarack jegyeivel
  • Az illat intenzitása a parfümgyöngyök adagolási mennyiségével szabályozható Külön-külön is csábítóak… együtt azonban ellenállhatatlanok.
  • A Lenorral jól érzem magam

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetés

Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. LENYELÉS ESETÉN: azonnal fordulj TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. Tartalmaz: Amyl Cinnamal, Acetylcedrene, Linalool, Hexyl Salicylate, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Heliotropine, Hexyl Cinnamal, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene. Allergiás reakciót válthat ki.

Forgalmazó

P&G Hungary Kkt
1082 Budapest Kisfaludy Street 38 Hungary


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

illatanyagok
alpha-isomethyl ionone
amyl cinnamal
citronellol
coumarin
geraniol
hexyl cinnamal
hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde
limonene
linalool