• Kedves Kiflis!

  Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Milupa Finom falatok sztracsatellás tejpép 8 hó+

250 g
 1 569 Ft 6 276 Ft/kg
Származási ország: EU,

Tegye fel a kezét az a szülő, akinek még soha nem fordult meg a fejében, hogy ez a napi ötszöri etetés mekkora kihívás tud lenni! Csak ülsz a konyhában, és azon gondolkodsz, hogy oké, kettő étkezést már megugrottam ma... de mi legyen a maradék hárommal? Pontosan ezért alkottuk meg a Milupa Baba Gabonákat, melyeket a nap folyamán bármikor bármelyik étkezés alkalmával segítségül hívhatsz. A Milupa Finom falatok Sztracsatellás tejpép ínycsiklandó választás lehet gyermeked számára tízóraira, uzsonnára vagy desszertnek is.

0% Színezék 0% Tartósítószer 0% Ízfokozó

A Milupa pép PRECINUTRI™ formulával olyan fontos tápanyagokat tartalmaz, mint:

 • A VAS, mely hozzájárul a normál kognitív fejlődéshez
 • A KALCIUM ÉS A D-VITAMIN, melyek támogatják gyermeked csontjainak megfelelő fejlődését 
 • A C-VITAMIN, mely hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez
 • 7 VITAMIN + 3 ÁSVÁNYI ANYAG

*A vonatkozó jogszabályoknak megfelelően minden csecsemőknek és kisgyermekeknek szánt pép mentes a színezékektől, tartósítószerektől és ízfokozóktól.
**A hatályos rendeleteknek megfelelően kötelezően tartalmaz kalciumot és D-vitamint.

6 hónapos kor után az anyatej önmagában már nem fedezi a babák megnövekedett energia- és tápanyagszükségleteit, ami egy újabb mérföldkő babád táplálásában. Ha már túl vagytok az első gyümölcsök kóstolásán, és babád hozzászokott a pépes állagú ételekhez, a Milupa tejpépek segítséget nyújthatnak neked a további ízek és textúrák megismertetéséhez. Tejpépeink átmenetet képeznek a folyékony tejalapú táplálás és a szilárd ételek bevezetése között.

Felhasználás - Elkészítés

Minden étel és ital elkészítése előtt moss kezet és használj tiszta eszközöket. A pép sűrűségét, és az egyszerre elfogyasztott adag mennyiségét gyermeked életkorától és étvágyától függően fokozatosan növeld. A tejpépet mindig frissen elkészítve add, a megmaradt pépet ne használd fel újra. Az elkészített pépet 2 órán belül használd fel.

 1. Forralj fel 160 ml ivóvizet és hűtsd le kb. 40°C-ra!
 2. Mérj ki 40 g (5 evőkanál) Milupa pépet!
 3. Add hozzá folyamatos keverés mellett a vizet! Hagyd állni néhány percig a kívánt állag eléréséig!

Adagolás

Minden esetben kövesd a csomagoláson szereplő utasításokat, és konzultálj gyermekorvosoddal a hozzátáplálás folyamatáról

Hasznos tanácsok

 • Minden étel és ital elkészítése előtt moss kezet és használj tiszta eszközöket.
 • Az elkészített italt ne melegítsd mikrohullámú sütőben, a túlforrósodás veszélye miatt.
 • Figyelj arra, hogy babád mindig felnőtt felügyelete mellett igyon, illetve egyen.
 • Etetés után gondoskodj a fogápolásról.
 • A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej és a kizárólagos anyatejes táplálás a legegészségesebb az első 6 hónapban.
 • Kérj tanácsot védőnődtől vagy gyermekorvosodtól a hozzátáplálás megkezdésével kapcsolatban.
 • Kínáld a mindennapi kiegyensúlyozott, változatos étrend és egészséges életmód részeként!
 • Nem alkalmas kizárólagos táplálásra.

A márkáról

A Milupánál már több, mint 90 éve a csecsemők körül forog minden. A cég alapítója és gyermekei mindig azon dolgoztak, hogy kiváló minőségű és tápláló terméket nyújtsanak kisbabák számára. Sikereik talán annak köszönhetőek, hogy a Milupára nem egy cégként, hanem saját gyermekükként tekintettek.

A Milupa története Louis Pauly Emillel (1875-1938) és az ő megfigyelésével kezdődött. Feltűnt neki a kekszgyárban, hogy a dolgozók összegyűjtik a nap végén a kekszdarabkákat, hogy otthon tejpépet készítsenek belőle a gyermekeiknek. Itt jött az ötlete, hogy miért ne készíthetnék helyben a bébiételt?

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. Gyermekektől elzárva tárold! 

Biztonsági figyelmeztetés

A pépeket lehetőleg kanállal add! Nem javasoljuk, hogy a csecsemő a pépet a cumisüvegből fogyassza. Amennyiben mégis cumisüveget használsz, a cumisüvegből történő táplálás ne tartson tovább, mint amennyi idő a tejpép elfogyasztásához ténylegesen szükséges! Már a tejfogaknál is gondosan ügyelj a fogápolásra, különösen elalvás előtt!

Forgalmazó

Numil Hungary Kft.
1134 Budapest, Váci út 35.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.