The GUTsy Captain

The Gutsy Captain Kombucha Élőflórás ital, original BIO

400 ml
BIO
1 199 Ft 2 998 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

40+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Portugália,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Kombucha Élőflórás ital, original BIO

Kombucha Élőflórás ital, original BIO - Captain Kombucha egy ízletes, buborékos kézműves ital Portugália nyugati partjáról.

Minden flakon a legmagasabb minőségű BIO összetevőt és saját, fermentált Captain Kombucha kultúránkat tartalmazza.

A kombucha úgy készül, hogy bizonyos élesztőgombák és baktériumok szimbiózisából álló élőkultúrát adnak hozzá a megédesített teához, ami megerjed, így egy különleges ital keletkezik, amely B-vitaminokban, szerves savakban, aminosavakban, enzimekben gazdag és élő szinergista mikroorganizmusok egész tárházát tartalmazza.

Termelői információ

Honnan jött az egész
Szabadszellemű, ambiciózus elmék, Peter és Matus. Közösen úgy döntöttek, hogy a saját életük kapitányává szeretnének válni.
Ők abban hittek, hogy az ember maga dönti el, hogy milyen úton szeretné hinni az életét. Emellett, ők abban hitek még, hogy mindig úgy kell élni az életet, hogy teljesen kiélvezhető legyen, teljes egyensúlyban elgyen a test és elme.

Hogyan kezdődött
Egy nyaralás folyamán az Egyesül Államokban, a 2 barát felfedezte a Kombucha teát, ez egy ősi ital, mely az örökké valóság elixíreként ismert. Hazavitétk a Kombuchát, és a barátaik és családjaik körében körbe kínálták. Ekkor jöttek rá, hogy 40 éve, Csehszolávkiában, a nagyszüleik még saját Kombuchát főztek otthon.

Elkezdődött valami
Peter és Matus megragadták a perfekt kombinációt, vállalkozói szellemüket a nagyszüleik örökségével összekötötték. Így kezdtek el Kombucha teát gyártani, de ez nem lehetett még egy kombucha... Az ő céljuk az volt, hogy A Kombucha teát készítsék el, a legtökéletesebb, legautentikusabb teát.

Honnan jött a varázs
Portugáliába költöztek, ahol sikerült megtalálni a megfelelő feltételeket, hogy jó minőségű, finom Kombuchát készíthessenek. Ezek a "Kapitányi Álmok" csak az egész kezdete voltak. Arra akarnak inspirálni minden embert, hogy válljanak a saját életük kapitányává, az embereklegyenek akik irányítják a saját életüket, úgy ahogy ők is akarták a "The Gutsy Captain Company" cégükkel.

Tárolás

Felbontás előtt fénytől védett száraz hűvös helyen tartandó!
Felbontást követően tartsa hűtőben és 3 napon belül fogyassza el.

Forgalmazó

Biopont Kft.
2451 Ercsi
Biopont utca 1.

Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Fordított ozmózissal szűrt víz
Nádcukor
kombucha kultúra
Stevia kivonat (60%-os)
víz
Stevia levelek
Zöld tea0.31 %
Teakivonat
Bacillus coagulans

Tápérték: 100 g

Energia74 kJ/18 kCal
Zsír0 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát4.4 g
amelyből cukor4.4 g
Fehérje0 g
0 g
Élelmi rost0 g