La Trappe Blond

La Trappe Blond világos ALE 6,5%

330 ml
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
1 049 Ft 3 179 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Származási ország: Hollandia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

La Trappe Blond világos ALE 6,5%-os alkoholtartalommal

La Trappe Blond - 1881-ben a Franciaország-beli Sainte-Marie-du-Mont kolostorból érkező Trappista szerzetesek új apátságot alapítottak holland területen, Tilburg városának közelében, ahol a szerzetesi élet előírásainak megfelelően földművelésbe kezdtek a helyiek által „Koningshoeven”-nek, azaz, „királyi farm”-nak nevezett földeken. Itt született meg az aranyszínű belga sör hófehér habbal koronázva.

Fűszeres, fehér-borsos, korianderes illat jellemzi. A lágy gyümölcsösség ízében is folytatódik egy kis mézzel kísérve. A kortyot nagyon kellemes, diszkrét komlókeserűség zárja. Amikor megkóstoljuk, fel lehet ismerni benne a legfontosabb összetevőt, amely elválaszthatatlanul kapcsolódik a szerzetesekhez: ez pedig nem más, mint a nyugalom.

Termékinformáció

Hűtve fogyasztandó.

Termelői információ

A 19. század végén trappista szerzetesek egy kis csoportja Franciaországból Berkel-Enschotba menekült. Ott, Brabant szívében találtak egy hangadarabot néhány patával és egy juhakollal. II. Vilmos holland király egykori vidéki rezidenciájában – a Koningshoevenben – ​​rendezték be új otthonukat. Kolostort alapítottak, és úgy döntöttek, sört főznek. A mai napig itt töltik ki életüket imával és munkával, békében és csendben. 

A Koningshoeven lett a La Trappe Trappist bölcsője. Itt, az apátság falain belül a Brewery de Koningshoeven holland trappista sört állít elő. A munka még mindig a szerzetesek felügyelete és felelőssége alatt folyik, és továbbra is a belső meggyőződésük, hogy "jót kell tenni": a bevétel egy részét jótékony célokra fordítják. Ezek az eredeti alapelvek biztosítják a La Trappe Trappist számára a Nemzetközi Trappista Szövetség exkluzív „Autentikus Trappista Termék” címkéjét.

Tárolás

Hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetés

Gyermekek elől elzárva tárolandó.

Forgalmazó

Belgaco Kft.
1011. Bp., Halász utca 1.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Ivóvíz
Árpamaláta
Komló
sörélesztő
Koriander

Tápérték: 100 g

Energia kJ/ kCal
Zsír g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje g
g
Élelmi rost g

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.