Chemotox

Chemotox Csótány- és hangyairtó aerosol

300 ml
1 339 Ft 4 463 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Chemotox csótány- és hangyairtó aeroszol

  • Azonnali hatás
  • Hangyák és csótányok és ellen
  • Kellemes illat

Hatékony formula, mely mászórovarok azonnali irtására alkalmas, úgy mint, a csótányok, hangyák (valamint pók, ezüstmoly, tücsök). Ez a termék nem használható repülőrovarok irtására (pl. légy, szúnyog stb.)

Használat

  1. Használat előtt felrázandó!
  2. A palackot függőlegesen tartva, a gombot erősen nyomva tartva, permetezzük be 30cm távolságból a kezelendő felületet. Közvetlenül rovarok ellen, búvóhelyeiken vagy vonulási útvonalukon: padlón, ablak-és ajtókeret mentén, szeméttároló mellett, szekrények alatt, mosdó és mosogatókagylók, kád, wc csésze körül stb.)
  3. Szükség esetén ismételje meg a kezelést 6-8 hét elteltével.

Biztonsági figyelmeztetés

Fokozottan tűzveszélyes! A készülékben túlnyomás uralkodik! Felnyitni, ütögetni, felszúrni, 50ºC feletti hőmérsékletnek, napfénynek, sugárzó hő hatásának kitenni vagy tűzbe dobni még üres állapotában is tilos. Tilos nyílt lángra vagy bármilyen izzó anyagra permetezni! A készülék utántöltése tilos! Propán-bután hajtógázas! Nagyon mérgező a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszantartó károsodást okozhat! Bőrizgató hatású. A bőrrel való érintkezés kerülendő! Ha az anyag bőrre kerül, vízzel bőven azonnal le kell mosni. Gyermekek kezébe nem kerülhet. Gyújtóforrástól távol tartandó – Tilos a dohányzás! A keletkező permetet nem szabad belélegezni! Csatornába engedni nem szabad. Csak jól szellőztetett helyen használható. Csak a használati utasításnak megfelelően használja! Használat után mosson kezet. Ne permetezze emberre vagy háziállatra. Használat előtt a terráriumot, akváriumot vagy állatketrecet el kell pakolni vagy le kell takarni, az akvárium légszűrőjét ki kell kapcsolni. Ügyeljen arra, hogy a permet ne kerüljön élelmiszerre, étkészletre, evőeszközre vagy hálózatba csatlakoztatott elektronikusháztartási gépre! Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni. Szenzibilizáló anyagot (cipermetrin) tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

Tárolás

Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/ 122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Figyelmeztetés: Csak a használati utasításnak megfelelően használja.

Forgalmazó

SC Johnson Kft.
1124 Budapest, Apor Vilmos tér 6. 


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Szabadforgalmú rovarirtószer.
Hatóanyagok: 0,1% imiprotrin, 0,1% cipermetrin. Engedélyszám: JÜ-9918-3/2012. III.forgalmazási kategóriájú szabadforgalmú irtószer.

Tápérték: 100 g

Energia kJ/ kCal
Zsír g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje g
g
Élelmi rost g