Chemotox

Chemotox Légy-és szúnyogirtó aerosol

300 ml
1 149 Ft 3 830 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

300+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Hatékony formulájával a Chemotox Repülőrovar-irtó aeroszol különböző rovarok azonnali irtására alkalmas. (legyek, szúnyogok stb.)

  • Másodperceken belül hat.
  • Azonnali és 24 órás védelmet nyújt a szúnyogok és a legyek ellen.
  • Tiszta, kellemes illatú.
  • Az egész lakásban (konyha, hálószoba, fürdőszoba, pince) használható.

Használat

Használat előtt felrázandó!

  1. Használat előtt zárjon be minden ajtót és ablakot.
  2. A palackot függőlegesen tartva, a gombot erősen nyomva tartva, legyező mozdulattal permetezzük a levegőbe. A Chemotox használata során nincs szükség arra, hogy közvetlenül lepermetezze a repülő rovarokat, a levegőbe fújt rovarirtó is elpusztítja azokat.
  3. Használat előtt zárjon be minden ajtót és ablakot.
  4. Egy átlagos méretű szobában (30m³) 8-10 másodpercen keresztül alkalmazza a szert, majd 15 percig tartsa csukva az ajtót és az ablakokat.
  5. Használat után hagyja el a helyiséget.
  6. Mielőtt visszatér a helyiségbe, alaposan szellőztessen ki a szobában.

A faltól, bútoroktól és a tapétától körülbelül 1 méteres távolságban használja a rovarirtót. Az azonnali hatás érdekében a lakásba berepült darazsakat és lódarazsakat közvetlenül permetezze le a szerrel.

Biztonsági figyelmeztetés

Fokozottan tűzveszélyes! A készülékben túlnyomás uralkodik! Felnyitni, ütögetni, felszúrni, 50ºC feletti hőmérsékletnek, napfénynek, sugárzó hő hatásának kitenni vagy tűzbe dobni még üres állapotában is tilos. Tilos nyílt lángra vagy bármilyen izzó anyagra permetezni! A készülék utántöltése tilos! Propán-bután hajtógázas! Nagyon mérgező a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszantartó károsodást okozhat! Ha az anyag bőrre kerül, vízzel bőven azonnal le kell mosni. Gyermekek kezébe nem kerülhet. Gyújtóforrástól távol tartandó – Tilos a dohányzás! A keletkező permetet nem szabad belélegezni! Csatornába engedni nem szabad. Csak jól szellőztetett helyen használható. Csak a használati utasításnak megfelelően használja! Ne permetezze emberre vagy háziállatra. Használat előtt az élelmiszereket, evőeszközt, akváriumot, terráriumot, állatketrecet el kell pakolni vagy le kell takarni, az akvárium légszűrőjét ki kell kapcsolni. Élelmiszertől, italtól és takarmánytól távol tartandó. Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni.

Tárolás

Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/ 122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Figyelmeztetés: Csak a használati utasításnak megfelelően használja.

Forgalmazó

SC Johnson Kft.
1124 Budapest, Apor Vilmos tér 6. 


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Hatóanyag:
0,35% tetrametrin, 0,125%d-Phenothrin, 0,1% d-cis, trans Allethrin Engedélyszám: JÜ-13274-3/2014 III.forgalmazási kategóriájú szabadforgalmú irtószer.

Tápérték: 100 g

Energia kJ/ kCal
Zsír g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje g
g
Élelmi rost g