Fuchs

Fuchs Mélyalmos Extra sárga tojás "M"

10 db

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 13 NAPIG

845 Ft 85 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

1000+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Fuchs mélyalmos és szabadtartásos tojásait sokan csak „rókás tojásként” emlegetik. Nem csak kiváló minőségű tojást, hanem az állatok jóllétét is biztosítja az egyre jobban terjeszkedő családi vállalkozás.

Termékinformáció

Tojás a tyúkbarát rókától; állatbarát és mélyalmos állattartásból származó, gyógynövényeket is tartalmazó takarmányon tartott tyúkok tojásai.

Termelői információ

A Bakonyalján működő családi vállalkozás igyekszik a legjobb minőséget előállítani, hogy a tyúkbarát róka ajánlására méltóak legyenek. Több mint húsz éve vannak jelen a magyar piacon, ismertségük és népszerűségük folyamatosan nő. Nagyon fontosnak tartják, hogy vásárlóik tisztában legyenek azzal, hogy állatbarát terméket tesznek kosarukba, amikor mélyalmos, szabadtartásos tojóik tojásait választják.

Tárolás

Vásárlás után javasolt hűtőszekrényben tárolni.

Forgalmazó

Fuchs Tojás Kft.
8468 Kolontár, Szabadság Major 0200/4


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 13 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 6 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Tojás

Allergének

Tojás
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.