Sansin Tusfürdő Mandulaolajjal

500 ml
 1 490 Ft 2 980 Ft/l
Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,

Tusfürdő mandulaolajjal. Normál és érzékeny bőrűek számára. Kényeztető tusfürdő, mely bársonyosan puhává varázsolja bőröd és kellemes illatával elbűvöli érzékeid. Dermatológiailag tesztelt. A bőrgyógyászati teszt laboratóriumilag igazolt. A termék összetételét úgy fejlesztették ki, hogy minimalizálja az allergia kialakulásának kockázatát. A termék nem tartalmazza a 26 potenciális illatallergént.

A hivatalos "Vegan Society" tanúsítványával és logójával rendelkezik, mely alapján nem tartalmaz állati eredetű összetevőket. Növényi tenzidet, klórmentes konzerválószert tartalmaz. Színezőanyagmentes.

Használat

Nedves bőrön habosítsd fel, majd alaposan öblítsd le.

Termelői információ

A Sansin tusfürdők bőrkímélő formulája természetes növényi összetevőket tartalmaz. A felületaktív anyagok hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket, a hidratáló hatású, organikus, növényi glicerin és az ápolóanyagok pedig a bőr védelméért felelősek és megakadályozzák annak kiszáradását.

Az ápoló hatáshoz a speciális argán-és mandulaolaj-tartalom is hozzájárul.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

ChemCore Impex Kft.
1022 Budapest, Szemlőhegy utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.