X-Epil

X-EPIL Görgős gyantapatron aloe verával dúsítva, az allergiára érzékeny bőrőkre

100 ml
939 Ft 9 390 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Hatékony, gyors megoldás a selymesen puha bőrért, kompromisszumok nélkül. 100 ml-es, széles görgőfejjel ellátott aloe verás gyantapatron érzékeny, allergiára hajlamos bőrökre és közepesen erős szőrszálakra. A használathoz gyantamelegítő és gyantalehúzó csík szükséges.

Használat

1. Tisztítsd meg a kezelendő bőrfelületet. 2. Vigyél fel hintőport a kezelendő száraz bőrfelületre. 3. Melegítsd fel a gyantát a csomagoláson leírtak szerint. Mindig ellenőrizd a gyanta hőmérsékletét! 4. Húzz egy vékony gyantaréteget a szőrteleníteni kívánt bőrfelületre a szőrnövekedéssel megegyező irányba. 5. Azonnal helyezd fel a lehúzócsíkot a gyantázandó felületre és simítsd végig úgy, hogy jól rátapadjon a bőrre! 6. Ezután a bőrt kifeszítve, a lehúzócsíkot a szőr növekedéssel ellentétes irányba, a bőrfelszínnel párhuzamosan egy határozott mozdulattal rántsd le. 7. Az esetlegesen bőrön maradt gyanta eltávolításához használj gyantázás utáni lemosó olajat.

Tárolás

Hűvös helyen, fénytől védve tárold.

Biztonsági figyelmeztetés

Külsőleges használatra! Szembe ne kerüljön! Gyerekek elől elzárva tartandó! Első használat előtt végezz bőrpróbát kisebb bőrfelületen! Ne folytasd a szőrtelenítést, ha a bőr kipirosodása 24 órán belül nem szűnik meg! Ne használd a gyantát irritált, sérült, sebes vagy visszeres bőrfelületen, közvetlenül napozás előtt és után! Használat után 24 órán belül ne használj szappant, sminket, parfümöt az érintett bőrfelületen! A patront ne ütögesd, préseld vagy szúrd ki! Használat előtt a gyanta hőmérsékletét mindig ellenőrizni kell!

Forgalmazó

Alveola Kft.
1143 Budapest, Gizella út 28/A.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Glyceril Rosinate
paraffinum liquidum
cera alba
Hydrogenated Microcrystalline Wax
titanium dioxide
mica
aloe barbadensis extract
caprylic/capric triglyceride
tin oxide
ci 61565