JimJams

JimJams Antibakteriális kéz- és bőrfertőtlenítő spray

50 ml
469 Ft 9 380 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

300+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Víz és szappan nélkül használható, nem szárít, nem ragad. Azonnali védelem a baktériumok ellen. A készítmény magas alkohol tartalma ellenére nem szárítja a bőrt, használata után kellemes bőrérzet tapasztalható. Praktikus kiszerelésének köszönhetően, kiválóan használható otthonában, munkahelyén vagy akár autóban is. Javasoljuk továbbá repülős utazásokhoz is.

Használat

Kézfertőtlenítés: Permetezd a készítményt a kézre úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak, és dörzsöld el a kezeken alaposan. Behatási idő: 1 perc. A behatási idő letelte után hagyd rászáradni a készítményt a kéz felületén. Bőrfertőtlenítés: A fertőtlenítendő bőrfelületet töröld át a készítménnyel átitatott steril gézlap segítségével vagy permetezd be úgy, hogy kezeletlen terület ne maradjon. Behatási idő: 1 perc. A behatási idő letelte után hagyd rászáradni a készítményt a bőrfelületre.

Tárolás

Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, száraz, hűvös, jól szellőzhető, fagymentes helyen, nyílt lángtól és gyújtóforrástól elkülönítve, a gyártástól számított 24 hónapig eltartható.

Biztonsági figyelmeztetés

Fokozottan tűzveszélyes folyadék és gőz. Egyéb figyelmeztetések: Külsőleges használatra! Gyermekektől elzárva tartandó! Csak ép bőrfelületen alkalmazható! Szembe ne kerüljön! Elsősegélynyújtás: Ha SZEMBE KERÜL: azonnal mosd a szemet legalább 15 percen át bő vízzel a szemhéjszélek széthúzása és a szemgolyó mozgatása közben. Ha a panaszok hosszabb ideig fennállnak, fordulj orvoshoz. BELÉGZÉS ESETÉN: a sérültet vidd friss levegőre. Ha a légzés nehézkessé válik, azonnal fordulj orvoshoz. LENYELÉS ESETÉS: vízzel öblítsd ki a szájüreget és itass vizet. Hánytatni tilos! Ha szükséges, fordulj orvoshoz. Hulladékkezelés: A készítmény maradéka és a csomagoló anyag veszélyes hulladék. A szennyezett csomagolóanyag vízzel történő tisztás után kommunális hulladékként kezelhető. Környezetvédelem/ökotoxikológia: A keverék, annak maradékai nagy mennyiségben hígítás nélkül közcsatornába nem kerülhet. Természetes felszíni vizekbe, talajvízbe vagy termőföldbe jutását meg kell akadályozni. Szennyezés-mentesítés: Nagy mennyiségű kiömlött terméket inert, folyadékfelszívó anyaggal (pl. verminkulit, homok, föld) fel kell itatni és megfelelően címkézve tárolni. Felitatásra gyúlékony anyag (pl. fűrészpor) nem használható. A szennyezett területet ezután bő vízzel le kell öblíteni. Kis mennyiségű kifolyt terméket sok vízzel le kell öblíteni.

Forgalmazó

Alveola Kft.
1143 Budapest, Gizella út 28/A.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

etil-alkohol67.2 %
Didecil-dimetilammónium-klorid0.08 %
Alkil (C12–16) dimetil-benzil-ammónium-klorid0.05 %
nemionos felületaktív anyag
víz