• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Marks and Spencer Paradicsom krémleves

400 g
 1 090 Ft 2 725 Ft/kg
Származási ország: Nagy-Britannia,

Leírás

A tejszínes krémes paradicsomleves ideális választás, ha nincs időd főzni. Melegítsd mikrohullámú sütőben vagy serpenyőben, és élvezd a finom ebédet.

Felhasználási javaslat

Öntsd a levest egy mikrohullámú sütőbe alkalmas edénybe. Lazán takard le. Az elkészítési idő mikrohullámú sütőben 3½ perc 750W-on vagy 3 perc 850W-on. Keverd meg a főzési idő közepén. Ne melegítsd újra.

A márkáról

A Marks and Spencer egy londoni székhelyű multinacionális vállalat, melynek fő profilja a minőségi élelmiszerek forgalmazása, de emellett kínálatukban megtalálhatók a férfi és női ruhák, borok, bútorok, valamint a szépségápolási cikkek is.

Tárolás

Tartsd szárazon és hőtől távol. Felnyitás után tárold légmentesen zárható edényben hűtőszekrényben és 2 napon belül fogyaszd el.

Forgalmazó

Marks and Spencer Czech Republic, a.s.
Jemnická 1138/1, 14000 Praha 4


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.