

Miil
Miil BIO Epres joghurt
150 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 15 NAPIG
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Xtra ár:
230 Ft
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás
Mivel több mint 7000 év telt el azóta, hogy az emberek először megkóstolták a joghurtot, rengeteg idő volt arra, hogy az ízeket a legapróbb részletekig kifejlesszék. Ezért hozták el a Miil BIO joghurt epret BiFi kultúrával - BIO minőségben, csodálatos eperdarabokkal. És ha van valami, akkor a Miil joghurt kétségtelenül érdekelni fog téged, a finom íze, a krémes állaga és a sokoldalú felhasználhatósága miatt.
Zsírtartalom: 3,0% (m/m).
A tej származása: EU.
Bifidobacterium és Lactobacillus acidophilus kultúra: (106/g)
Felhasználási javaslat
A joghurt azonnali fogyasztásra kész, akár magában akár más ételek alapanyagaként.
Termelői információ
A Hollandia Karlovy Vary egy tradicionális cseh gyártó, amely a Szlavkov-erdő védett tájterülettel szomszédos mezőgazdasági területen saját biogazdaságából származó, kiváló minőségű tejből állítja elő termékeit. Ellenállhatatlanul finom, krémes ízviláguk garantáltam rabul fog ejteni.

Tárolás
+2 ° C és +8 ° C közötti hőmérsékleten tárolandó. Felbontás után azonnal elfogyasztandó.
Gyártó
Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.,
Pražská 673,
431 51, Klášterec nad Ohří,
Cseh Köztársaság
Ellenőrizte
CZ-BIO-001
EU/nem-EU mezőgazdaság
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
| Tej | |
| biogazdálkodásból | |
| Gyümölcskeverék | 20 % |
| Eper | 45 % |
| biogazdálkodásból | |
| Nádcukor | |
| biogazdálkodásból | |
| Keményítő | |
| biogazdálkodásból | |
| Stabilizátor | |
| E440 - Pektinek | |
| természetes aroma | |
| Fekete sárgarépalé sűrítmény | |
| biogazdálkodásból | |
| Tejfehérje | |
| biogazdálkodásból | |
| joghurtkultúra | |
| Bifidobacterium | |
| lactobacillus acidophilus |
Tápérték: 100 g
| Energia | 392 kJ/93 kCal |
| Zsír | 3 g |
| amelyből telített zsírsavak | 1.9 g |
| Szénhidrát | 13 g |
| amelyből cukor | 13 g |
| Fehérje | 3.2 g |
| Só | 0.09 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Tej |