• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Marks and Spencer Barnarizs

500 g
 1 290 Ft 2 580 Ft/kg
Származási ország: Olaszország,

Leírás

A barnarizs kitűnő köret húsok mellé, de zöldségekkel összekeverve egyszerű főételt is készíthetsz belőle. Ha az ázsiai konyha ételeivel is szívesen kísérltezel, nem hiányozhat konyhádból.

Felhasználási javaslat

Helyezd a rizst forrásban lévő vízbe egy nagyobb fazékba. Adj hozzá sót, ha szükséges, keverd meg és forrald fel újra. Fedd le és főzd alacsony lángon 25 percig, vagy amíg megpuhul. Szűrd le, öblítsd le forró vízzel és tálald.

A márkáról

A Marks and Spencer egy londoni székhelyű multinacionális vállalat, melynek fő profilja a minőségi élelmiszerek forgalmazása, de emellett kínálatukban megtalálhatók a férfi és női ruhák, borok, bútorok, valamint a szépségápolási cikkek is.

Tárolás

Hűvös, száraz helyen, napfénytől távol tartandó. Felnyitás után ismét jól zárd le a tasakot.

Forgalmazó

Marks and Spencer Czech Republic, a.s.
Jemnická 1138/1, 14000 Praha 4


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.