Finish

Finish Power All in 1 mosogatógép-tabletta, Regular

80 db
6 499 Ft 81 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

30+ vásárlónk veszi rendszeresen

Ár Prémium tagoknak: 4 199 Ft
Származási ország: Lengyelország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Finish Power All in 1 a megoldás az edények mosogatásához. A Powerball hatékonysága már az első mosogatás után biztosítja a mindennapi csillogást és tisztaságot az edények számára. A Finish Powerball lemossa a maradékot a csodálatos ragyogás érdekében, még kemény víz esetén is. Ne öblítsd el az edényeid és takaríts meg értékes vizet! Hagyd, hogy a mosogatógép és a Finish Power All in 1 tabletta megtisztítsa az edényeid a legmakacsabb szennyeződésektől.

Termékjellemzők

  • Hatékony folteltávolítás.
  • Előáztatási hatás.
  • Megtisztítja edényeid a legmakacsabb szennyeződésektől.
  • Teafolt eltávolítás.
  • Hatékony zsíroldás.
  • Vízkő elleni védelem.

Használat

Csak száraz kézzel fogd meg. Ne csomagold ki a tablettát. Vízben teljesen feloldódó formula. Helyezz egy tablettát a száraz adagoló tartályba. Ne tedd a tablettát az evőeszköztartóba. A legjobb eredmény érdekében használd gazdaságos/eco vagy automata programon. Ha a tabletta nem illeszkedik a tartályba, lépj kapcsolatba a mosogatógép gyártójával. A legjobb eredmény eléréséhez rövid programon helyezd a Finish Power All in 1 tablettát a mosogatógép aljára a szűrő mellé. Annak érdekében, hogy megőrizze a Finish Power All in 1 tabletták hatékonyságát, használat után mindig zárd vissza a csomagolást. Száraz, hűvös helyen tárold. A beépített só funkció lágy/közepesen kemény, max 26şe (21°dH) keménységű vízben hatékony. Ha a víz nagyon kemény, használj Finish gépi regeneráló sót. Fertőtlenítő tartályokhoz is alkalmas. A legjobb szárítási eredményekhez Finish Rinse Aid gépi öblítőszer használatát ajánljuk. Ez a csomagolás újrahasznosítható, kérjük helyezd a szelektív hulladékgyűjtőbe. A csomagolás csak teljes kiürülés után hasznosítható újra!

A márkáról

Senki sem szeret mosogatni. Ezért találtuk fel a gépi mosogatószereket a mosogatógép-gyártókkal karöltve még 1953-ban. Megszállottan szeretnénk a mindennapi életünkkel együtt járó edényeket elmosogatni, ezért folyamatosan újítunk, hogy a legjobb gépi mosogatási eredményt érd el minden alkalommal. Ismerd meg a Finish mosogatógép kapszulák erejét! A világ vezető mosogatógép-gyártói a Finish-t ajánlják.

Biztonsági figyelmeztetés

FIGYELEM! Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét.  SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kell kérni.

Tárolás

Hőtől és nedvességtől védett helyen tárolandó. Minőségét megőrzi a gyártástól számított 2 évig.

Forgalmazó

RB (Hygiene Home) Hungary Kft.
H -1113 Budapest, Bocskai út 134-146. Building "A"


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

5-<15% oxigén alapú fehérítőszerek, foszfonátok
polikarboxilátok5 %
nem ionos felületaktív anyagok
enzimek
szubtilizin
amiláz
Illatanyag komponensek