Marks and Spencer Kétszersült babkeverék

200 g
 1 090 Ft 5 450 Ft/kg
Származási ország: Nagy-Britannia,

Leírás

A fűszerezett babkeverék kitűnő reggelire, de felhasználható csillis babhoz, nachoshoz, a mexikó konyha bármely ételéhez.

Felhasználási javaslat

Öntsd a tartalmat egy mikrohullámú sütőbe alkalmas edénybe, és fedd le. Melegítsd 30 másodpercig 750W-on vagy 30 másodpercig 850W-on. Ved ki, alaposan keverd meg és főzd tovább 1 percig 750 W-on vagy 45 másodpercig 850 W-on. Az elkészítés befejezése után hagyd állni 1 percig. Ne melegítsd újra.

A márkáról

A Marks and Spencer egy angliai, globális divatmárka és ruházati cég, székhelye Londonban, az Egyesült Királyságban van. A ruházati termékek mellett élelmiszer-értékesítéssel és lakberendezési kiegészítőkkel is foglalkozik. Több, mint 700 üzlettel rendelkeznek az Egyesült Királyságban és több, mint 300 üzlettel világszerte 40 országban.

Tárolás

Tartsd szárazon és hőtől távol. Felnyitás után helyezd a fel nem használt terméket fémmentes edénybe, fedd le, tárold hűtőszekrényben és 3 napon belül fogyaszd el.

Forgalmazó

Marks and Spencer Czech Republic, a.s.
Jemnická 1138/1, 14000 Praha 4


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.