Burg

Burg Ecet 5%-os almaecet

1 l
 909 Ft 909 Ft/l
Kategóriák:
Származási ország: EU,

Burg Ecet 5%-os almaecet

Az ecet univerzális termék a háztartásban: használhatjuk ételízesítésre, vízkő eltávolítására, de darázscsípés enyhítésére is. Sokféle formája létezik, az egyik legértékesebb az almaecet, melynek egészségre gyakorolt jótékony hatásai rendkívüliek.

Az ecet savanykás, kissé csípős ízét nem mindenki kedveli. A háztartásokban leggyakrabban előforduló 10 és 20 százalékos ecetsavak mellett azonban léteznek lágyabb, kellemesebb aromájú ecetfajták is, melyek rendszeres fogyasztása egészségünkre gyakorolt pozitív hatásuknak köszönhetően kifejezetten javasolt. Ilyen ecetfajta az almaecet is, melyet nem csak az ételek ízesítésére, de egészségünk megőrzése érdekében, valamint a szépségápolásban is használhatunk. 

Termékinformáció

Fogyasztásra kész.

Termelői információ

A Burg eceteket mind Európában, mind a tengeren túlra is szállítják. Amellett, hogy félkész termékként exportálják az élelmiszeripar számára, az ecetet végső termékként, fogyasztói csomagolásban is szállítják. A Burg a világon a természetes ecet vezető gyártója, és Európában 7 különféle gyártóüzemük van. Részben ennek a lefedettségnek köszönhetően megőrizhetik a szállítás folyamatosságát a minőség befolyásolása nélkül.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó!

Forgalmazó

Asix Distribution Kft.
1095 Budapest
Soroksári út 160.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.