BUTLERS

BUTLERS SURPRISE csomagolópapír fenyővirág

1 db
1 990 Ft 1 990 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: Németország,
Tudtad?
Véget vetünk a pazarlásnak!

Vásárold meg a lejáratközeli, de még kiváló minőségű élelmiszereket jelentősen alacsonyabb áron, és segíts nekünk csökkenteni az ételpazarlást!

A SURPRISE csomagolópapírjainak köszönhetően már a puszta csomagolással is örömet szerezhetünk szeretteinknek. A tonnaszámra előállított olcsó papírok helyett érdemesebb mutatós, finom csomagolópapírokba rejteni a meglepetéseket, amelyek így még személyesebbé válnak.

  • Anyaga: papír
  • Méret: hossz 200 x szélesség 70 cm

Termelői információ

Egy új otthon vagy életstílus kialakításához csupán egy valami kell: képzelet. Szeretünk gondolkodni és alkotni, szép, praktikus dolgokat létrehozni pontosan úgy, ahogy azt Te megálmodtad.

Otthon - egy hely, ahol igazán jól érezheted magad és ahol az inspirációnak semmi sem szabhat határt. Mi segítünk az álmokat valóra váltani: legyen bármilyen évszak, a BUTLERS mindig tele van ötletekkel, hogy elhozza az otthonodba az aktuális trendeket a bútoroktól kezdve a kiegészítőkön át egészen a kis szuvenírekig.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Vidámnyik Kft.
1123 Budapest, (MOM Park) Alkotás utca 53.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.