Red Moon alma (70-75 mm-es átmérő) Észak-Tirolból, lédig

kb 210 g

kb

 277 Ft 1 339 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

30+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Olaszország,

Nem csak kívül piros

A Red Moon vörös húsú almafajta. A színe az úgynevezett antocianinoktól származik. A természetes cukortartalom ellenére az íze egy enyhén savas jegyet is tartalmaz.

A Red Moon fajtájú alma lédús, kellemes enyhén savanykás ízzel. 

Mi a Red Moon alma?

A Red Moon® egy új, vörös húsú almafajta. Teljesen természetes , és tele van értékes tápanyagokkal .

hús vörös színe az úgynevezett antocianinoktól származik, amelyek szerves vörös pigmentek, más antioxidáns hatású gyümölcsökben is megtalálhatók.

Nem győzi lenyűgözni az embereket, és meg is lepi őket: a hús vörös színe az antocianin tartalma miatt 100%-ban természetes, és almánként változhat. A természetes cukortartalom ellenére az íze egy enyhén savas jegyet is tartalmaz, amely a gyermekek számára is vonzó.

Mindenki tudja, hogy napi egy alma az orvost távol tartja. Ennek oka magától értetődő: az alma rost- , vitamin- és ásványianyag-tartalma az egyéb értékes tápanyagok mellett igen magas.

*A kép illusztráció. 

Felhasználás

Az almákat leggyakrabban frissen fogyasztják, alkalmasak reggeli vagy délutáni harapnivalókra. Az almákat széles körben használják például desszertekben, süteményekben, lekvárokban vagy befőttekben.

Termelői információ

A kezdetek óta Dél-Tirolban termelnek almát. Néhány éve pedig innovatív fajtákat és termékeket termesztenek Velence mellett Eracleában, egy 125 hektáros területen: sárga Kiwi Dorì®, piros pép almafajták, Crimson Snow ®, Isaaq ®, Pink Lady ®, valamint a legfontosabb almafajták legújabb színes klónjai. 

Dél-Tirolban a legmodernebb almafajtákat állítják elő modern módszerekkel. Nemzedékek óta vezetik cégeiket Lanában és Prissianoban. Lanai farmuk nyaralóapartmanokat is kínál a Weinsepphof Residence Appartementsban.

Tárolás

Legalább egy hétig tárolhatja a hűtőszekrényben. Az alma ízének a lehető leghosszabb megőrzése érdekében a hűtőben, a gyümölcs- és zöldségtartóban, egy kis dobozban kell tárolni.

Forgalmazó

Kifli.hu Shop Korlátolt Felelősségű Társaság
1106 Budapest, Jászberényi út 45.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.