Ostorosbor

Amulett rozé (félszáraz rozébor)

0,75 l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
1 699 Ft 2 265 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

40+ vásárló kedvence

Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Fedezd fel a bő 12.000 termékből álló választékot!

A legnagyobb választék szupermarketekből, piacokról, drogériákból és még számtalan helyről.

Amulett rozé (félszáraz rozébor)

Termékinformáció

A májusi cseresznye elevenedik meg ebben a félszáraz rozéban. Kóstolva pont olyan ropogós, édes és zamatos, mint amikor egy érett, gyönyörű nagyszemű cseresznyébe harapsz. Még egy pici vaníliás-mandulásság is társul mellé. Kellemesen lehűtve a bort kínálhatod zöldséges ételek, könnyedebb grillfogások mellé is, de önmagában is érdemes kipróbálni.

Termelői információk

A borkészítés családjuk múltja, jelene és jövője; a mindennapjaik része. Szeretik a munkát, a haladást és az alkotás örömét. A munkában maximalisták, de az életben a kötetlen baráti beszélgetéseket, a családi, zsibongós, sokat-nevetős pillanatokat szeretik a legjobban. Büszkék az otthonukra, Egerre. Tisztelik az Egri földet és Eger borkészítési hagyományait. Nagy örömmel készítik el a klasszikus egri borokat: Királyleánykát, Cabernet Sauvignont és Merlot, valamint a borvidék kiemelt cuvée borait, az Egri Bikavért és fehér párját az Egri Csillagot. A házasítás lehetőséget ad számukra, hogy az alapborok legelőnyösebb tulajdonságát használják fel és könnyed, illatos, zamatos borokat készítsenek, amelyeket vendégeik, vásárlóik leginkább kedvelnek. Az Egri borvidék jellemző fajtáin túl kínálatukban megtalálható szinte az összes, hazánkban népszerű fajta, mint például az Irsai Olivér és a Chardonnay. Ez fontos számukra, mert így változatosságot, színt és szélesebb választási lehetőséget tudnak kínálni.


Tárolás

18 C fokon tárolandó!

Forgalmazó

Ostoros-Novaj Bor Zrt.

Novaj, Sport út 21, 3327


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Pinot Noir
Merlot
kékfrankos
blauburger
zweigelt
Syrah
kékoportó