Széles hús

Bio Sertés Karaj csont nélkül

kb. 0,62 kg

FRISSESSÉGI GARANCIA

BIO

kb

 4 815 Ft 7 790 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

30+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

Bio sertés karaj csont nélkül. 

A sertés karaj csont nélkül egy kiváló alapanyag számos étel elkészítéséhez. A karajokat lehet sütőben, serpenyőben vagy grillen sütni. Fűszerezheted őket előre, és sütés közben omlósra és aranyszínűre sülnek. A sertés karajokat páclében áztathatod előre, hogy még gazdagabb ízeket kapjanak. Ez lehetővé teszi, hogy a hús nedvességét megőrizd, és a páclében lévő ízek mélyen behatoljanak a húsba. 

A karajokat vékony szeletekre is fel lehet vágni, így különböző ételekhez felhasználhatók, például sertésszeletek készítéséhez. A sertés karajok alkalmasak pörkölt vagy egytálételek készítéséhez is. Főzheted őket lassú tűzön, hogy a hús teljesen megpuhuljon és gazdag ízeket kapjon. Készíthetsz parmezánba forgatott sertés karajokat, amelyeket sütés előtt forró olajban kisütve ropogósra sülnek.

Bárhogy is döntesz, a sertés karaj csont nélkül egy könnyen elkészíthető és sokoldalú alapanyag, amely sokféle ízletes étel elkészítéséhez használható.

Tárolás

Hűtve tárolandó, 0-4°C között.

Forgalmazó

Széles Húsüzlet Kft
9073 Bőny, Rákóczi F. u. 10.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

A termék azonnali felhasználást igényel, még az átadás napján szükséges elfogyasztani.

Összetevők

bio sertés karaj