• Kedves Kiflisek! Az Európa-liga döntő miatt ideiglenes forgalomkorlátozás van érvényben Budapesten. Elnézést kérünk az esetleges késések miatt, igyekszünk mindenkit időben kiszolgálni!

Family Garden friss salátakeverék

150 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 2 NAPIG

 319 Ft 2 127 Ft/kg
Származási ország: Magyarország,

Igazán vitamindús saláta, köszönhetően a sárgarépának és a céklának. A sárgarépa színét a benne található béta-karotin színezőanyag koncentrációjával tudják módosítani, így kapnak akár fehér, sárga, narancs, piros sőt akár mélyvörös színeket is. A cékla tápértéke számottevő – éppen ezért a szuperételek egyike. Nem csupán antioxidáns hatása (A, B, C vitaminok) jelentős, de számos ásványi anyagot és nyomelemet is tartalmaz – pl. szilícium, kálium, kalcium, foszfor, vas, kén, cink, mangán, réz, jód. Gazdag folsav tartalma miatt kismamáknak is nagyon ajánlott.

*A kép illusztráció.

Használat

Felbontás után 24 órán belül fogyassza el.

Tárolás

Hűtve tárolandó, +4°C és +8°C között tárolva.

Forgalmazó

K&K Family Kft
2072, Zsámbék, Jóvilág utca 23.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 2 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.