-33 %

Somat Green tabletta

60 db
Akció vége: 31. 12.
2 990 Ft 50 Ft/db4 490 Ft
Származási ország: Ausztria,

Az új Somat All in 1 Pro Nature 94% -ban természetes eredetű alapanyagokat tartalmaz; a tabletták vízben oldódó fóliája edig nem igényli a kicsomagolást, így biztosítva a könnyű felhasználást és kevesebb műanyaghulladékot. A kompakt csomagolás 100% -ban újrahasznosított kartonból készül.

Használat

Kövesd a mosogatógép használati utasításában foglaltakat. A termék címkéjén található információkat olvasd el alaposan és tartsd meg, amíg a terméket használod.

  1. Helyezd a tablettát a mosogatógép adagoló rekeszébe. A vízoldható fóliát ne érintsd meg nedves kézzel.
  2. Kövesd a javasolt adagolási útmutatót és alkalmazd a javasolt mosogatási (min. 45°C) és öblítési (min. 50° C) hőmérsékletet a kisebb víz- és energiafelhasználás, valamint a kisebb vízszennyezés érdekében. Alkalmanként ellenőrízd a mosogatógép filterét.
  3. Kerüld az antik porcelán, kristály poharak, kézzel festett, aranyozott, ezüst ezüstözött illetve egyéb fém edények/evőeszközök mosogatását mosogatógépben.

A Somatról

A Somat, már több, mint 50 éve a mosogatógépekhez kapcsolódó innovatív termékek szimbóluma. Az 1962. évi németországi első automata mosogatógéphez való mosogatószer bevezetése óta folyamatosan fejlesztettük termékeinket, és a kategória meghatározói lettünk.

A Somatnak köszönhetően, biztos lehetsz benne, hogy edényeid számára minden alkalommal foltmentes és ragyogó eredményt biztosít. Somat – több évtizede biztosítja a tisztaságot és a garantált ragyogást. Henkel márka.

Tárolás

Minőségét megőrzi a gyártási dátumtól számított (ld. a csomagoláson) 2 évig.

Biztonsági figyelmeztetés

Figyelem! Súlyos szemirritációt okoz. Szubtilizin-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő használata kötelező. Szembe kerülés esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni.

Forgalmazó

Henkel Magyarország Kft. 
1113 Budapest, Dávid Ferenc utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

nemionos felületaktív anyagok
enzimek
polikarboxilát
oxigén alapú fehérítőszer