Bref

Bref ProNature TCL Mint toalett tisztítószer

0,7 l
999 Ft 1 427 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

500+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Bref Pro Nature Wc tisztító 90%-ban természetes összetevőkkel a tökéletes tisztaságért és menta illattal a különleges frissességért. A palack 50%ban újrahasznosított műanyagból készült.

Használat

Csak WC-csészében használd. A WC-ülésre, a padlóra vagy a savérzékeny felületekre véletlenszerűen kifröccsent terméket azonnal bő tiszta vízzel öblítsd le, hogy elkerüld a sérüléseket vagy az elszíneződést. Gyermekektől elzárva tartandó. Ez a termék nem alkalmas nagy méretű felületek tisztítására. Ne keverd más tisztítószerekkel!

  1. A kinyitáshoz nyomd meg két oldalról a kupakot és fordítsd el.
  2. Adagold a WC-tisztító gélt a WC-perem alá.
  3. Hagyd hatni, majd használd a WC kefét és öblítsd le.
  4. A nehéz lerakódások és szennyeződések eltávolításához hagyd hatni 30 percig, majd utána használd a WC kefét és öblítsd le.
  5. Használat után zárd le ismét a kupak hallható kattanásával a terméket.

A Brefről

A Bref, mint a WC tisztítás szakértője, különböző megoldásokat kínál a WC tisztítás és frissítés könnyű eléréséhez. Az első WC blokk 1968-as bevezetése óta a Bref folyamatos megújulással új mércét állított a WC blokkok és frissítők piacán. A Bref segítségével könnyebb megoldást találhatsz WC-d tisztántartásához.

A Bref WC tisztítók megoldják a WC tisztítás legnehezebb feladatait, emellett különböző megoldásokat kínálnak a vízkővel, vizeletfoltokkal és szennyeződésekkel szemben. A Bref WC blokkok segítenek fenntartani a WC tisztaságát és frissességét az átfogó tisztítások között, akár 4 héten át.

Biztonsági figyelmeztetés

Gyermekektől elzárva tartandó. Előírásszerű használat esetén nem áll fenn veszély.

Tárolás

Szállítsd és tárold a terméket álló helyzetben. Minőségmegőrzési idő: a termék gyártási dátumától (lsd. a csomagoláson) számított 3 évig.

Forgalmazó

Henkel Magyarország Kft. 
1113 Budapest, Dávid Ferenc utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

nemionos felületaktív anyagok és illatanyagok