Corega

Corega Tabs Bio Formula műfogsortisztító tabletta

30 db
BIO
1 499 Ft 50 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

300+ vásárló kedvence

Származási ország: Írország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Műfogsortisztító tabletta, mely elpusztítja a kellemetlen szájszagot okozó baktériumokat, eltávolítja a lepedéket és elszíneződéseket.

Használat

  1. Dobj egy Corega tablettát egy elegendő mennyiségű meleg (de nem forró) vizet tartalmazó műfogsortartó dobozba vagy pohárba úgy, hogy a víz ellepje a teljes/részleges műfogsort vagy fogszabályzót*.
  2. Áztasd a műfogsort/fogszabályzót* 3-5 percig az oldatban. A legjobb eredmény érdekében a tisztítóoldat és egy puha kefe segítségével is tisztítsd meg a műfogsort/fogszabályzót*.
  3. Ezután folyóvíz alatt alaposan öblítsd le a műfogsort/fogszabályzót*. A tisztítást követően öntsd ki a megmaradt oldatot.

*Részleges műfogsor és fogszabályozó tisztításához is használható, polimetil-metakrilát, rozsdamentes acél, kobalt-króm ötvözet és etilén-vinil kopolimer anyagokon végzett vizsgálatok alapján.

A márkáról

A Corega olyan műfogsor-ápolási termékeket kínál, amelyeket úgy fejlesztettek ki, hogy javítsák a teljes, vagy részleges műfogsort viselő emberek komfortérzetét és szájuk egészségi állapotát.

A Corega műfogsorrögzítőit úgy tervezték, hogy a tartás és a kényelemérzet fokozásával stabil illeszkedést biztosítsanak a műfogsor számára és hogy magabiztosságot és önbizalmat kölcsönözzenek Önnek a felszabadult élethez. Alacsony dörzshatással rendelkező műfogsortisztítóinkat speciálisan a műfogsor mindennapos tisztán és frissen tartására terveztük.

Tárolás

A tabletták száraz, hűvös helyen tárolandók.

Forgalmazó

GlaxoSmithKline-Consumer Kft.
1124 Budapest, Csörsz utca 43.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Aroma
citric acid
sodium benzoate
sodium bicarbonate
pvp
ci 42090
subtilisin
potassium alum
sodium carbonate
taed
sodium lauryl sulfoacetate
ci3015
peg-180