Aquafresh

Aquafresh Fresh & Minty fogkrém

100 ml
599 Ft 5 990 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

60+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Nagy-Britannia,
Tudtad?
Kiszállítás a küszöbödig? Természetesen, nálunk ez alap!

Élvezd az akár 15 perces időablakon belüli kiszállítást. Az egyes tételektől az igazán nehéz ládákig. Mosollyal együtt :)

Az Aquafresh Fresh&Minty fogkrém egy friss ízű, 3 az 1-ben családi fogkrém. 24 órás cukrok elleni védelem a fluoridnak köszönhetően, hogy egész nap megvédje a fog felszínét a cukorsavak támadásaitól.*

*napi kétszeri fogmosás mellett

Használat

Mindig kövesd a címkén található utasításokat. Naponta kétszer, maximum háromszor moss fogat. Minimalizáld a lenyelést, majd köpd ki.

A márkáról

Az Aquafresh a világ egyik legnagyobb szájápolási és szájhigéniai márkája. Széles kínálatában fogkrémeket, fogkeféket, szájvizezeket és egyéb szájápolási termékeket is megtalálhatunk.

Az egyedülálló piros, fehér és kék csíkos fogkrém a terméket vizuálisan megkülönböztethetővé teszi, ugyanakkor hangsúlyozza az erős fogak, az egészséges íny és a friss lélegzet - az egész száj védelme - hármas előnyeit.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tartandó.

Forgalmazó

GlaxoSmithKline-Consumer Kft.
1124 Budapest, Csörsz utca 43.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

aqua
hydrated silica
sorbitol
glycerin
sodium lauryl sulfate
xanthan gum
Aroma
titanium dioxide
peg-6
sodium fluoride
sodium saccharin
carrageenan
Limonede
Cl 73360
Cl 74160
Nátrium-flourid