Vivino szolgáltatás értékelése

Schieber Cserfes Chardonnay 2020

0,75 l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
 1 699 Ft 2 265 Ft/l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,

Halványsárga színű, enyhe zöldes reflexszel. Trópusi gyümölcsök illatával nyit. Kóstolva élénk, vibráló savak, fajtajellegesen kerek korty, barackos lecsengéssel párosulva.

Mindennapokra kiválóan alkalmas, vagány bor.

Jellemzők

  • Száraz fehérbor.
  • 2020-as évjárat.
  • 12,5%-os alkoholtartalmú.
  • Szekszárdi borvidékről.
  • Chardonnayból

A chardonnay kiválóan passzol a könnyebb vagy közepesen nehezebb ételekhez. Csirkehúsos ételekhez inkább sütve, grillezve ajánlott. Vajas, fokhagymás szószos halak, homár és kardhal szintén grill rácson sütve tökéletes választás hozzá. Sült, érleltebb borjúhús cézársalátával is kiváló társítás hozzá.

Leírás
Oltalom alatt álló szekszárdi eredetmegjelölt száraz minőségi fehérbor.

Termékinformáció
Gyermekek elől elzárva tárolandó. 

Termelői információ
A Schieber Pincészetben mindenki a Baranya-völgy szerelmese: itt található az ültetvények jelentős része, azaz: cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot és kékfrankos. 23 hektár szőlőjük van Baranya-völgyben, ezzel pincészetüké ott a legnagyobb terület. A tőkék többsége 15-25 éves, de hamarosan termőre fordulnak új telepítéseik is, a kékfrankos, dornfelder, syrah ültetvények. 
De a Schieber Pincészet családi szőlőbirtokként összesen ötvennégy hektárnyi termőterülettel rendelkezik a Szekszárdi Történelmi Borvidéken, melyek a kitűnő földrajzi és talajtani adottságú Baranya-völgy és Görögszó dűlőkben találhatók.

Tárolás
10-15 fokon, sötét elzárt helységben tárolandó, nyitás után 1-2 napon belül fogyasztandó.

Forgalmazó

Ernőker Kft.

4735 Szamossályi,

Kossuth utca 37. 


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.