Wonderleaf

Siegfried Wonderleaf alkoholmentes gin 0%

500 ml
8 990 Ft 17 980 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Németország,
Tudtad?
Élvezd 100%-os elégedettségi garanciánkat!

Ha valami nem tetszik, kérdés nélkül visszatérítjük a pénzedet.

Siegfried Wonderleaf alkoholmentes gin 0%-os alkoholtartalommal

Kocsival vagy, de egy Gin&Tonic mégis jól esne? Vagy csak valamiért épp nem ihatsz, de mégse mondanál le a Gin&Tonic élményről? Siegfried Wonderleaf alkoholmentes gin a megoldás! 

  • A keserű narancs gyengéd citrusjegyeit kakukkfű, kardamom és boróka jellegzetessége kíséri, és így harmonikus bonyolultságot eredményez.
  • A levendula frissessége megfelel a gyömbér, az angelica gyökér fűszeres földes megjegyzéseinek, és finom, meleg karakterrel fejeződik be a hársvirágzással.

Termékinformáció

Fogyasztása hűtve ajánlott.

Termelői információ

A Siegfried a Rajna régióból származó gin lepárló, ahol klasszikus, száraz karakterű, 18 gyógynövénnyel lepárolt gint készítenek. 18 fűszer, természetes ízek, nulla cukor, nulla kockázat! A tisztességes és kézműves termékek iránti vágy által vezérelve fejlesztették ki a prémium gin terméket. A SIEGFRIED-t hagyományosan apró egységben desztillálják, csak a legfinomabb összetevőktől, ipari eszközök, mesterséges ízesítők vagy adalékanyagok nélkül, nyugodtan, türelmesen és figyelemmel a részletekre.

Tárolás

Száraz, napfénytől védett helyen. 

Forgalmazó

Siegfried
Rajna, Németország


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.