Domestos

Domestos Power5 Magic Unicorn WC-frissítő Blokk Duopack

2 db
1 449 Ft 725 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Domestos Power5 WC frissítő blokkja segít megelőzni a koszt és a vízkőlerakódásokat a takarítások között is. Minden egyes öblítés után bőséges habot hagy maga után, amely segít megakadályozni a vízkőlerakódást, eltüntetni a koszt, és ragyogóvá tenni a WC kagylót, amely hosszan tartó kellemes illatot áraszt magából.

Használat

Egyszerűen csak akaszd a terméket a WC peremére úgy, hogy a vízsugár útjába kerüljön, és élvezd az öblítés utáni frissességet.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tartandó.

Biztonsági figyelmeztetés

Használat előtt olvasd el, használat közben pedig tartsd be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Veszély! Figyelmeztető mondatok : Súlyos szemkárosodást okoz. Bőrirritáló hatású. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Kerüld az anyag a környezetbe való kijutását. Szem-/arcvédő használata kötelező. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Azonnal fordulj  TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz.  Bőrirritáció esetén: orvosi ellátást kell kérni. Kérjük az edényt helyezd el hulladékként: kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően. Veszélyes alkotórészek : Sodium Dodecylbenzenesulfonate, Sodium Lauryl Sulfate, Ethoxylated alcohols. Tartalmaz Linalool-t, Tetramethyl acetyloctahydronaphthalenes-t. Allergiás reakciót válthatnak ki.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

>30% Anionos Felületaktív Anyagok
<5% nem ionos felületaktív anyagok
illatanyag
foszfátok
aromás szénhidrogén
alpha-isomethyl ionone
citral
limonene
linalool
amyl cinnamal
coumarin
citronellol

Tápérték: 100 g

Energia kJ/ kCal
Zsír g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje g
g
Élelmi rost g