Auga

Auga BIO Chilis bab készétel

400 g
BIO
 1 199 Ft 2 998 Ft/kg
Származási ország: Litvánia,

Auga Bio Chilis Bab Készétel

Ez az alacsony zsírtartású chili szószban lévő vörös bab remek rostforrás, alacsony cukortartalmú, nem tartalmaz allergéneket vagy tartósítószereket! A talaj kimerülése nélkül termesztik, innovatív technológiák felhasználásával és szigorúan kerülve a vegyi anyagokat a folyamatban.

Az ízletes babot könnyű tasakba csomagolják, amely lényegesen kevesebb CO2-kibocsátást eredményez ugyanolyan méretű üveghez képest.

Az Auga termékek bio, vegán és gluténmentes tanúsítvánnyal rendelkeznek. Hozzáadott mesterséges tartósítószert, színezéket és adalékanyagot nem tartalmaznak. Öko, környezetbarát lebomló csomagolásban kaphatók.

Termékinformáció
Néhány perc melegítést követően fogyasztásra kész.

Auga és a környezet
Az Auga csoport elkötelezett a fenntartható gazdálkodás és az ökológiai élelmiszertermelés iránt. Számukra ez a cselekedeteik összehangolását jelenti. A fenntarthatósági elveknek a napi tevékenységeikbe történő bevezetésével, új technológiák segítségével megszerezik a legfontosabb tudást és tapasztalatot. Tevékenységeikkel hozzájárulnak az ENSZ fenntartható fejlődési céljainak eléréséhez, amelyek összhangban állnak az Auga elképzelésével és értékeivel.

Az Auga csoport fenntartható ökológiai gazdálkodásról alkotott elképzelése az, hogy a min-till technológiát alkalmazza, és a szükséges gépeket használja megművelt földjein. A traktorokat és más járműveiket az integrált gazdaságaikból összegyűjtött szerves hulladékból előállított biogázzal üzemeltetik.

Tárolás
Száraz, hűvös helyen tartandó.

Forgalmazó
Import-Trade Hungary Kft.
Kisbér, Széchenyi u. 55, 2870


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.