• Jó hír hétvégére!

    Ingyenes kiszállítással kedveskedünk vasárnap zárásig, hogy mehessetek a szabadba pihenni, majd mi pakolunk! :)  Kuponkód: HAPPYHETVEGE
  • Az első rendelésedet most ingyen szállítjuk, ráadásul 1500 forintot is jóváírunk neked kreditben a kiszállítás másnapján, amit hét napig tudsz beváltani.

Collell serrano sonka 14 hó

300 g
3 190 Ft 10 633 Ft/kg
Származási ország: Spanyolország,

A 14 hónapig érlelt prémium minőségű spanyol Collell Serrano sonkát javasoljuk szendvicsekhez és hidegkonyhai készítményekhez, de önmagában is nagyon finom tízórai vagy uzsonna lehet. A legfinomabb íz eléréséhez fogyasztás előtt 10 perccel bontsa ki a csomagolásból.

Tárolás

Hűtve tárolandó: 0-5°C között. Felbontás után 5 napon belül fogyassza el.

Forgalmazó

Import Trade Hungary Kft.
2870 Kisbér, Széchenyi u. 55.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 31 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.