
Mentos
Mentos Fruit gyümölcsízű cukordrazsé
38 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Mentos Fruit gyümölcsízű cukordrazsé
Gyümölcsös cukordrazsé az édes szájérzetért. Próbáld ki most a mentost, amely finom íze mellett még bármilyen helyzetben jól jöhet. A Mentos Fruit ropogós külső réteggel és puha belsővel rendelkezik, így kellemes, gyümölcsös rágás élményét nyújtja. A népszerű gyümölcsös válogatás 3 ízletes ízt tartalmaz: narancsot, epret és citromot..
Termelői információ
1932 a Van Melle testvérek Lengyelországban utazgattak, ez adott löketet egy „Friss Leheletű Új Világ” megszületésének. Volt egy víziójuk arról, hogy készítenek egy borsmentával ízesített karamellás cukorkát, aminek a Mentos nevet adják. A tervből cél lett, a célból pedig a MENTOS.

Tárolás
Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó.
Forgalmazó
Asix Distribution Kft.
1095 Budapest, Soroksári út 160.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
| Cukor | |
| glükózszirup | |
| Gyümölcslé | 2 % |
| Eper | |
| narancs | |
| Citrom | |
| Teljes mértékben hidrogénezett kókuszolaj | |
| Étkezési sav | |
| E330 - Citromsav | |
| Keményítő | |
| aromák | |
| Maltodextrin | |
| Kakaóvaj | |
| sűrítőanyagok | |
| E418 - Gellán-gumi | |
| cellulózgumi | |
| E414 - Gumiarábikum | |
| Emulgeálószer | |
| E471 - Zsírsavak mono- és digliceridjei | |
| fényezőanyag | |
| E903 - Karnaubaviasz | |
| színezékek | |
| E160a(ii) - Béta-karotin | |
| céklavörös | |
| Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
| Energia | 1648 kJ/388 kCal |
| Zsír | 1.9 g |
| amelyből telített zsírsavak | 1.9 g |
| Szénhidrát | 92 g |
| amelyből cukor | 69 g |
| Fehérje | 0 g |
| Só | 0.1 g |
| Élelmi rost | g |