• Jó hír hétvégére!

    Ingyenes kiszállítással kedveskedünk vasárnap zárásig, hogy mehessetek a szabadba pihenni, majd mi pakolunk! :)  Kuponkód: HAPPYHETVEGE
  • Az első rendelésedet most ingyen szállítjuk, ráadásul 1500 forintot is jóváírunk neked kreditben a kiszállítás másnapján, amit hét napig tudsz beváltani.

Somat Mosogatógép tisztító porkapszula

3 db
1 529 Ft 510 Ft/db
Származási ország: EU,

A Somat mosogatógép tisztító porkapszula az első olyan Somat tisztító, amely használatához nem szükséges üresen elindítani a mosogatógépet! Mosogatógép tisztító porkapszula, mely mélyen tisztítja a mosogatógép fontos részeit, mint a csöveket, fúvókát és szűrőket. Illatosított formulájának köszönhetően megszünteti a kellemetlen szagokat, és kellemes frissességet biztosít mosogatógéped számára.

Biztonsági Figyelmeztetés

Súlyos szemirritációt okoz.Szemvédő használata kötelező.Gyermekektől elzárva tartandó.SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel.Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása.Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni.Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék edényét vagy címkéjét.Előírásszerű használat esetén nem áll fenn veszély.

Tárolás

5 - 40 °C között , száraz helyen tárolandó.

Forgalmazó

Henkel Magyarország Kft
1113 Budapest, Dávid Ferenc utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.