Dettol

Dettol Kamilla kézmosó gél

250 ml
Nagyszerű ajánlat
1 149 Ft 4 596 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: EU,

Gyengéd a bőrhöz, kíméletlen a baktériumokhoz. A Kézmosás az egyik legjobb módja a kórokozók megfékezésének, az Ön és családja egészségének a védelmére. A többféle illatban is kapható Dettol Folyékony Szappan ápolja és friss illatúvá varázsolja a bőröd. Bőrgyógyászatilag tesztelve*. Mindennapi használatra alkalmas.

  • Széleskörű védelem a láthatatlan kórokozókkal szemben
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt
  • Teljeskörű illatválaszték az élvezetes mindennapos kézmosásért

Használat

Győződj meg róla, hogy a kupak szorosan zárva van, majd nyisd ki a pumpát az óramutató járásával egyező irányba forgatva. Nyomj két adag kézmosót a kezedre. Dörzsöld össze a kezeid legalább 30 másodpercig, hogy a gél teljesen befedje azokat. Ne feledkezz meg körmökről és az ujjakról sem. Öblítsd le bő vízzel. Ne töltsd újra az üveget öblítés nélkül.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetés

Kizárólag külsőleges használatra. Gyermekektől tartsd távol, illetve csak felnőtt felügyelete mellett használhatják. Kerülni kell a szembejutást. Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni. Ha az irritáció nem múlik el, orvosi ellátást kell kérni.

Forgalmazó

Reckitt Benckiser Kft. (Helath)
1113 Budapest, Bocskai út 134-146.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Aqua
Ammonium lauryl sulfate Sodium laureth sulfate Glycerin Sodium chloride Cocamide MEA Styrene/Acrylates copolymer Citric acid Salicylic acid Parfum Tetrasodium EDTA Propylene glycol Chamomilla recutita (matricaria) flower extract Magnesium nitrate Methychloroisothiazolinone Magnesium chloride Methylisothiazolinone