Persil Color Mosópor színes ruhákhoz 2,34 kg

36 mosás
 4 599 Ft 128 Ft/mosás
Kategóriák:
Származási ország: EU,

Persil Color mosópor színes ruhákhoz, minden típusú mosógéphez és kézi mosáshoz. A Persil hatékonyan távolítja el a foltokat, gyengéd a ruhákhoz, hosszantartó frissességet biztosít, garantálja a kiváló tisztaságot és a ragyogó színeket. Minden, ami a tökéletes végeredményhez kell!

A Deep Clean technológiás Persil felületaktív anyagok olyan kombinációját tartalmazza, amely még a legmakacsabb foltokkal szemben is hatékonyan lépnek fel. Formulája mélyre hatol a szövetek közt és a legkisebb foltokat is eltávolítja, a legjobb mosási eredményért. Élvezd a tökéletes tisztaságot és a Persil imádott frissességét. 

  • Deep Clean technológia - mélyre hatol a szövetekben
  • A legmakacsabb foltokat is eltávolítja 
  • Hosszantartó frissességet nyújt ruháid számára

Használat

Kérjük mindig olvasd el a terméken feltüntetett adagolási javaslatot.

Biztonsági Figyelmeztetés

Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Védőkesztyű/szemvédő használata kötelező. Gyermekektől elzárva tartandó. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Előírásszerű használat esetén nem áll fenn veszély.

Tárolás

5 - 40°C között, száraz helyen tárolandó.

Forgalmazó

Henkel Magyarország Kft
1113 Budapest, Dávid Ferenc utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.