Knorr

Knorr Üveges szósz Bolognai

400 g
1 199 Ft 2 998 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

30+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Lengyelország,
Tudtad?
Fedezd fel a bő 12.000 termékből álló választékot!

A legnagyobb választék szupermarketekből, piacokról, drogériákból és még számtalan helyről.

KNORR Milánói tésztamártást finom paradicsommal, jellegzetes olasz fűszerezéssel készítik. A tartalmas és ínycsiklandó KNORR Milánói tésztaszószban az érett paradicsom és a harmonikusan adagolt fűszerek biztosítják az olaszos ízvilágú vacsorát.

Felhasználási javaslat

  1. Pirítsunk meg 20 dkg felcsíkozott sonkát kevés olajon.
  2. Öntsük hozzá a mártást és lassú közepes lángon pároljuk 2-3 percig.
  3. Tálaljuk főtt tésztával, ízlés szerint reszelt sajttal.

Termelői információ

A Knorr Magyarországon az Unilever vezető élelmiszer márkája, mely az ételek szenvedélyes szeretetének köszönhető. A ma már világszerte ismert és elismert KNORR márka levesek, leveskockák, fűszerkeverékek, szárazalapok, mártások és további termékek széles körét kínálja Magyarországon is. A folyamatos változások mellett a Knorr számára az elsődleges szempont továbbra is az, hogy finom és jó minőségű ételeket kínáljon a fogyasztóinak.

Tárolás

Száraz, hűvös, naptól védett helyen tárolandó.

Forgalmazó

UNILEVER Magyarország Kft.
1138, Budapest
Váci út 121-127.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Paradicsom46.8 %
víz
Sűrített paradicsom10.7 %
paradicsompüré6.7 %
Sárgarépa
Vöröshagyma
Zeller
Cukor
Kukoricakeményítő
Citromlé sűrítmény
Oregánó0.04 %
Kakukkfű
Petrezselyem
fekete bors

Tápérték: 100 g

Energia150 kJ/35 kCal
Zsír0.5 g
amelyből telített zsírsavak0.1 g
Szénhidrát6.6 g
amelyből cukor4.6 g
Fehérje1.2 g
0.65 g
Élelmi rost1.2 g

Allergének

Zeller
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.