Torras

Torras Stevia mogyorókrém hozzáadott cukor nélkül, édesítőszerrel

200 g
 1 899 Ft 9 495 Ft/kg
Származási ország: Spanyolország,

Torras Stevia mogyorókrém hozzáadott cukor nélkül, édesítőszerrel

Finom, intenzív csokoládéízzel rendelkezik. Kenyérre kenve mindössze 30 másodperc alatt ízletes uzsonnát készíthetsz belőle, amely ideális a gyerekek számára is, mivel biztosítja számukra a megfelelő energiát, miközben könnyű és tápanyagokban gazdag.

Ideális cukorbetegek számára és azok számára, akik szeretnének odafigyelni étkezésükre.

Felhasználási javaslat

Sokféleképpen fel lehet használni, de főleg kenyérre kenve fogyasztják, mert nagyon könnyen kenhető. Sütemények készítésénél is felhasználhatod, mivel ideális tölteléket lehet belőle készíteni. Ajánljuk csokis piskótához, amelybe a mogyorókrémen kívül tehetsz csokoládédarabokat, gyümölcsöket vagy más tetszőleges hozzávalókat. 

Termelői információ

A Chocolates Torras több mint egy évszázados történelmével Spanyolország egyik legrégebbi csokoládé-társaságát képviseli. 1890-ben alapították, és 5000 négyzetméteres létesítménnyel és átlagosan 45 fős munkaerejével évente több, mint 20 000 ember látogatja meg a Chocolates Torras-t, akik így megcsodálhatják a csokoládéik gyártási folyamatát.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Forgalmazó

Asix Distribution Kft
1095 Budapest, Soroksári út 160


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.