giraffe

giraffe® Bambusz fogkefe felnőtt / Soft Lila

1 db
1 249 Ft 1 249 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: Svédország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

100%-BAN BIOLÓGIAILAG LEBOMLÓ giraffe® BAMBUSZ FOGKEFE Tudtad, hogy évente 3,6 milliárd műanyag fogkefét gyártanak a világon? A legszomorúbb, hogy ezek többsége néhány hónapos használat után – hiszen a fogkefénket legalább 3 havonta cserélni kell - sajnos a szeméttelepeken és az óceánokban landol. Ebből az irdatlan mennyiségből csak Európában átlagosan 44.586 tonna műanyag hulladék keletkezik... Ezért döntöttünk úgy, hogy a piac vezető márkájával közösen létrehozzuk a giraffe® bambusz fogkefe családot. A hagyományos fogkefékkel ellentétben, a giraffe fogkefe nyele 100%-ban biológiailag lebomló, fenntartható termesztésből származó bambuszból készül, mely a leggyorsabban növekvő növény a Földön. A giraffe® bambusz fogkefe használata a hulladékcsökkentés egyik remek alternatívája, hiszen éves szinten minimum 4 db fogkefét használ el egy átlag ember. Ráadásul a giraffe® bambusz fogkefe doboza újrahasznosított anyagokból készült, a belső papír csomagolás komposztálható.

Használat

Fogorvosok ajánlják: Cseréld le a fogkefédet 3 havonta. Keresd fel fogorvosodat félévente.

Tudtad?

A bambusz egy olyan természetes és környezetbarát anyag, ami felhasználás után 100%-ban lebomló és komposztálható, míg a műanyag soha nem bomlik le. A bambusz természetes módon antibakteriális, ezért megvédi magát a baktériumoktól és gombáktól. Ez pedig azt jelenti, hogy termesztéséhez nincs szükség műtrágyára és kémiai vegyületek használatára sem. Amíg egy fa "felnőtté" és feldolgozhatóvá válásához 20-50 év is kell, addig a bambusz sokkal rövidebb időn belül, mindössze 3-4 év alatt teljesen megnő.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Prezentex Kft.
2840 Oroszlány, Tópart utca 7.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.