• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Taft Hajlakk - 10 karátos fény

250 ml
 1 749 Ft 6 996 Ft/l
Származási ország: Németország,

Taft ultra erős hajlakk, ragyogó fényt és csillogó bevonó réteget ad a hajának ragadás és maradványok nélkül. Taft Shine formula Diamond Luminizerrel a haj rendkívüli ragyogásáért. A minden időjárásnak ellenálló formula védi a hajat a párától, a repülő szöszöktől, az UV-sugaraktól & a szennyeződéstől. 

  • Hosszantartó hatás
  • Segít megvédeni a hajat a kiszáradástól anélkül, hogy elnehezítené azt

Használat

Permetezd a hajra 30 cm távolságból. A dúsabb hatás elérése érdekében közvetlenül a hajtövekhez permetezd. Rövid ideig tartó permetezéssel használd.

Biztonsági figyelmeztetés

Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukaszd ki vagy égesd el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvasd el a címkén közölt információkat. Csak jól szellőztetett helyen használható. Rövid ideig tartó permetezéssel használd. Szembe ne kerüljön. Ne lélegezd be szándékosan.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Henkel Magyarország Kft.
1113 Budapest, Dávid Ferenc utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.