Opera körte

OPERA Piros Vilmos körte, Red Barlett fajta (60-70 mm-es átmérő) Észak-Tirolból, lédig

kb 150 g

kb

 278 Ft 1 799 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

700+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Csatlakozz a Kiflicske Klubhoz ingyenesen még ma!

Extra kedvezmények, ingyenes kiszállítás és egyéb előnyök a 12 év alatti gyermeket nevelő szülőknek.

Piros Vilmos körte

Red Bartlett, ismertebb nevén „Vörös Williams”, a Williams testvére, amelyből származik, de könnyen megkülönböztethető a bőrét nagymértékben borító vörös színű csíkja révén.

A GYÜMÖLCS FORMÁJA ÉS MÉRETE
Botanikai szempontból a Max Red Bartlett „megnyúlt” és „lombik”-szerű, akárcsak a Williams, a tengelye közötti arány 1,5-nél kisebb. Közepes-kis méretű, jellemzően 55 mm és 75 mm közötti maximális átmérővel.

A BŐR ÉRETISÉGÉNEK, AZ ÍZÉNEK ÉS SZERVEZETÉNEK JELLEMZŐI
Max Red Bartlett könnyen megkülönbözteti magát a Williamstől a vörös színű csíkja révén, amely kiterjedt a bőr nagy területére. A héj színe kiválóan jelzi a körte érettségét, minél érettebb a körte, annál markánsabb lesz a színe, a héja rubinvörösről narancsvörösre változik, valamint a csíkok zöldesből sárgává válnak. Ahogy a körte érik és a héj színe megváltozik, a hús intenzív aromákat és finomabb ízeket fejleszt ki.

 

*A kép illusztráció.

Felhasználás
Hűsítő hatású ezért nyáron gyümölcsleves formájában, vagy gyümölcssalátában igen frissitő lehet. Legjobb, ha frissen fogyasztod.

Termelői információÉvente több milliárd kiváló minőségű olasz körtét termesztenek. Élvonalbeli létesítményeket és infrastruktúrát használnak, valamint jelentős kutatási beruházásokat, különösen a termesztési és tárolási technikák terén. Az Opera emellett a leghitelesebb termék- és folyamattanúsítványokkal is büszkélkedhet, amelyeket a gyártási ciklus minden szakaszának folyamatos ellenőrzésével érnek el. Az Opera nem csak egy körte. 5000 hektár gyümölcsösök Modena, Mantova, Verona, Ferrara, Bologna, Forli és Ravenna tartományokban. Ezeken a területeken a körtefa termesztés már a középkor óta jelen van, és azóta a körtetermesztés fokozatosan nőtt egészen a 60-as évek végéig.

Tárolás
Hűvős és sötét helyen alacsonyabb hőmérsékleten javasolt a tárolása.

Forgalmazó
Kifli.hu Shop Korlátolt Felelősségű Társaság
1106 Budapest, Jászberényi út 45.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján