-14 %

Donna Pasta 1 tojásos Chifferi

500 g
Kedvezmény vége: 2023. 07. 04.
 637 Ft 
749 Ft1 274 Ft/kg
Származási ország: Magyarország,

A Gyermelyi Vállalatcsoport elkötelezett a kiváló minőségű, biztonságos, magyar élelmiszer előállítása és a fogyasztói igények minél szélesebb körű kielégítése iránt. Termékeik zöme saját előállítású alapanyagból készül, így biztosított a gondos válogatás, a kifogástalan minőség és a finom íz.

A szarvacska tészta nagyon jól passzol szaftos ételek mellé. Ezért vált a marhapörkölt egyik kedvelt köretévé.

Leírás
Szarvacska tészta.

Termékinformáció
Ajánljuk a currys pulykacsíkok pirított paprikával, szarvacskával fogás mellé.

Hozzávalók
400 g Gyermelyi 4 tojásos szarvacska, 400 g pulykamell, 250 g színes paprika, 4 szál zöldhagyma, 100 g cukkini, 1 dl olívaolaj, 1 csokor korianderzöld, só, őrölt bors, őrölt római kömény, 1 evőkanál zöld currypaszta.

Elkészítése

  1. Tisztítsd meg, mosd meg a zöldségeket.
  2. A húst is tisztítsd meg, mosd le, és szárítsd meg. Vágd vékony csíkokra. Az olaj felén, erős lángon pirítsd meg, sózd, borsozd, és tedd félre.
  3. Az olaj másik felén, erős lángon pirítsd aranyszínűre a csíkokra vágott zöldségeket. Sózd, borsozd, szórd rá a római köményt, a gorombára vágott koriandert, és tedd rá a currypasztát.
  4. Keverd meg, és tedd bele a húst, tegyél hozzá a tészta főzőlevéből, és amikor összeforrt, vedd le. Keverd bele a kifőtt, leszűrt, de nem lemosott tésztát, és tálalhatod is.

Termelői információ
A Gyermelyi Zrt. Magyarország piacvezető tésztagyártója, legnagyobb tojástermelője és megkerülhetetlen malomipari szereplője. Emellett 8.800 hektár területen folytat mezőgazdasági tevékenységet, egy zárt vertikális integrációt működtet. Mindez 1953. január 21-én kezdődött, amikor is tizenkét gyermelyi gazda, nem bírva tovább az egyéni gazdálkodást sújtó, mindinkább ellehetetlenítő terheket, megalakítja a Petőfi Szövetkezetet. 1970-ben a kormány tésztagyár építéséről határozott, amelyhez helyszínt kerestek. Gyermely jó hírű szövetkezete vállalkozott a feladatra és megkapta a lehetőséget. Így kezdődött a Gyermelyi Zrt. létrehozása.

Tárolás
Tárolás száraz, napsütéstől védett helyen.

Forgalmazó
Gyermelyi Zrt.
2821, Gyermely,
Bajnai út 1.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.