Szentkirályi

Szentkirályi Baba Mama szénsavmentes természetes ásványvíz

1 l
Maximum 24 db/megrendelés
269 Ft 269 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

400+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: EU,

A Szentkirályi Magyarország piacvezető, díjnyertes ásványvize. Neve ma már egyet jelent a kiváló minőséggel, melyet több mint 50 hazai és nemzetközi díj igazol. Az egyedi ásványianyag-összetételű, ásványvíz 206 méter mélyről, védett jégkorszaki kőzetrétegből származik. Lágy, selymes ízét mérsékelt ásványianyag tartalmának köszönheti.

Összes oldott ásványianyag-tartalom (mg/l): 520

A vízben fellelhető ásványi anyagok

  • Kálcium 63 mg/l
  • Magnézium 26 mg/l
  • Nátrium 21,0 mg/l
  • Hidrogén-karbonát 400 mg/l
  • Fluorid

Termékinformáció

Forralás nélkül adható a babáknak. A bontott, hűtőben tárolt terméket, 24 óra eltelte után forrald fel, majd a megfelelő hőmérsékletre hűtve fogyasztható.

Termelői információ

A Szentkirályit 2004-ben a világ legjobb ásványvizének választották: szénsavmentes kategóriában elnyerte a párizsi Aqua-Eauscar-díjat, maga mögé utasítva a világ híres, nagy múltú ásványvizeit.A Szentkirályi Ásványvíz Kft. és a Kékkúti Ásványvíz Zrt. 2016 novemberében egyesült, létrehozva a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft.-t, amely Magyarország piacvezető ásványvíz- és meghatározó üdítőipari társasága. A tulajdonában lévő Szentkirályi, Emese, Theodora Kékkúti és Theodora Kereki, valamint a forgalmazott Magnesia, S. Pellegrino, Acqua Panna és Perrier márkákon, továbbá az általa palackozott és forgalmazott Nestlé Aquarelen keresztül a cég egyaránt jelen van az ásványvizek, ízesített ásványvizek, valamint a szénsavas üdítőitalok piacán.

Tárolás

Naptól és fagytól védett, száraz, hűvös, szagmentes helyen tárolandó.

Forgalmazó

Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft.
1117 Budapest, Neumann János u. 1.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Összetevők

természetes szénsavmentes ásványvíz

Tápérték: 100 g

Energia0 kJ/0 kCal
Zsír0 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát0 g
amelyből cukor0 g
Fehérje0 g
0 g
Élelmi rost0 g