Ron Zacapa

Ron Zacapa Centenario Sistema Solera 23 rum díszdobozban 40%

0,7 l
30 549 Ft 43 641 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

50+ vásárló kedvence

Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Kategóriák:
Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Ron Zacapa Centenario Sistema Solera 23 rum díszdobozban

Termékleírás

2300 méterrel a tengerszint felett érlelik tökéletesre ezt az egész világon igen elismert rumot.

  • alkoholtartalom 40%

Guatemala szelidítetlen vadonjai és vulkánjaiban sötéten, titokzatosan pislákoló tüzek ihlették a Zacapa 23-t, amelyet szakértő kezek kevernek a magas hegyvidék hűvösében, nem melasz, hanem cukornád felhasználásával. A Zacapa 23 mind ízében, mind megjelenésében merész, ennek köszönhetően semmihez sem hasonlíthatóan gazdag ízélményt kínál.

A luxus rum ízharmóniájához aktívan hozzájárul a művészi tökéletességre fejlesztett tradícionális spanyol „Solera” érlelési rendszer, amelyben négy különféle hordótípust alkalmaznak. Vaníliás, erőteljes Bourbon-, gyümölcsös, íz-gazdag sherrys-, finom Pedro Ximenez boros-, valamint újrapörkölt fehér-tölgy hordók biztosítják a kiemelkedő párlat tökéletességét, amelyben a fűszeres-, fás-, aszaltgyümölcsös-, vagy éppen gazdag mézes jegyek dominálnak.

Felhasználási javaslat

Fogyasztását jégkockára töltve ajánljuk, esetleg luxus koktél alapjaként.

Termelői információk

A Ron Zacapa Centenario esetében a valódi tartalomhoz igényes külső is párosul. A Zacapa rumjai eleinte a pálmalevélből készül t gyékényfonatos üvegben kerültek eladásra. A lepárló 1976-ban jött létre. Az itt készülő rumot egyszer passzírozott, sűrített cukornád léből készítik, amely eljárás jóval ritkább, mint a széles körben alkalmazott melasz alapú rumkészítés. A lepárlást a tengerszinten, a cukornád ültetvények közelében végzik, az érlelési folyamat viszont elkülönítve, magasan fent a hegyekben, 2300 méteren történik, ott ahol a hőmérséklet általában 16-17 fok körül mozog. A Zacapa rumjai számtalan nemzetközi elismerést és díjat nyertek már.

Tárolás

Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó!

Forgalmazó

Zwack Unicum Nyrt.
1095 Budapest, Soroksári út 26.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.