

Toblerone
Toblerone svájci csokoládé Válogatás tej-, ét- és fehércsokoládéval
200 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Toblerone svájci csokoládé Válogatás tej-, ét- és fehércsokoládéval
Svájci csokoládé válogatás tejcsokoládéval, étcsokoládéval és mézes, mandulás fehércsokoládéval.
*A kép illusztráció.
Termelői információ
A Tobler család sikertörténete 1867-ben kezdõdött egy berni csokoládéüzletben. A finomságok olyan jól fogytak, hogy a családfõ és fiai 1899-ben saját csokoládéüzemet nyitottak. Azután 1908-ban megszületett a Toblerone, a név, amely Tobler, valamint a torrone (a mézes-mandulás nugát olasz kifejezése) szavak játékából lett összefûzve. A piramis alakú csokicsodának akkora sikere lett, hogy Toblerék 1909-ben már le is védették a márkát.
A világhíres finomság csomagolásán évtizedek óta az Alpok hetedik legmagasabb csúcsa, a Matterhorn látható, de aki elég figyelmesen megnézi a csomagolást, észre veheti, hogy a hegycsúcsot ábrázoló rajzba egy medve alakját is elrejtették. A csoki sikerét mutatja, hogy csak 2007-ben annyi tábla Toblerone csokoládét gyártottak, ahány ember él a földön. Az elsõ mandulával és mézzel ízesített tejcsokoládé jubileuma alkalmából ebben az évben vándorkiállítás kel útra.
Tárolás
Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó.
Forgalmazó
Asix Distribution Kft.
1095 Budapest, Soroksári út 160.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Cukor | |
Kakaómassza | |
Kakaóvaj | |
Teljes tejpor | |
Méz | 3 % |
Tejzsír | |
Mandula | 1.6 % |
Emulgeálószer | |
Szójalecitin | |
Tojásfehérje | |
Aroma |
Tápérték: 100 g
Energia | 2240 kJ/535 kCal |
Zsír | 30.5 g |
amelyből telített zsírsavak | 18.5 g |
Szénhidrát | 57.5 g |
amelyből cukor | 56.5 g |
Fehérje | 6 g |
Só | 0.13 g |
Élelmi rost | 3.8 g |
Allergének
Tojás |
Szójabab |
Tej |
Diófélék |